Scitec Nutrition Mass vagy zöld Jumbo?
De jó lenne, hogy ha nem írnál hülye-ségeket?
A zöld jumbo 1 adagja 220g 23g fehérje van, tehát ha ezt valaki felezi és csak 110g-ot iszik meg akkor 11,5g fehérjéhez jut.
A másik kijelentésed, mely szerint "hízáshoz nem is fehérje kell"..... ?!?!?
Igen lehet hízni zsírban, akkor meg kell venni a szerencsi cukrot és bekanalazni.
Te ne írj hülyeségeket. Itt van előttem a jumbos doboz. 1 adag 220g, 50g fehérje, 155g ch, 50mg koleszterin, 5g rost, 68 mg Na, 122 mg Ka, 57 mg Mg.
A másik, hogy azt írtam, hogy elsősorban nem a fehérjétől lehet hízni, hanem a ch-tól. Megsúgom, a fölös fehérje is ch-vá bomlik.
A zöld jumbo 1 adagja 220g 23g fehérje van, tehát ha ezt valaki felezi és csak 110g-ot iszik meg akkor 11,5g fehérjéhez jut.
Valóban rosszul írtam, 220g/adag taratalmaz 50g fehérjét és ez 23%-os fehérje tartalom. Tehát 110g/adagban van 23g fehérje. Így a helyes.
Ettől a véleményem változatlan marad.
A másik részbe meg nem mennék bele, mert igen hosszú lenne a válaszom. És ott is tartom a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!