Scitec Nutrition-tol vettem egy zold Jumbot, hogyan kell adagoljam?
Nem reg fogtam neki kondizni.22 eves 184 cm, 70 kg ~ vagyok.
Elore is koszonom.
Inkább a professionalt kellett volna venni, mert ebben kevés a fehérje, így elég nagy ch mennyiséget is viszel be vele, ha megfelelő fehérjebevitelt is akarsz. Én edzés után alkalmaznám, ekkor mehetne nálad kb 3 adagoló kanállal, tehát nem egy teljes adag.
Máskor jobban járnál egy tejsavóproteinnel, amihez te tehetnél megfelelő arányban dextrózt edzés utánra, reggel meg mehetne protein+zabpehely.
Sok cukor, kevés fehérje. Drága fehérje áron? Minek vetted meg, hát 300 ft körül lehet kapni kiló cukrot.
Tejsavó proteint külön venni olcsóbb.
Étrended, edzésed nyilván rendben van (kérdőjel). :)
Sajnos kevés a protein tartalom 23%, és sok a szénhidrát.
Edzést követően én mondjuk csak 2 adagolókanál jumbot és 1 adagolókanál szénhidrát mentes whey proteint kevernék össze folyadékban, és azt a mixet innám edzést követően.
A későbbiek folyamán pedig váltanék, egy másikra, hiszen nagyon jó all-in-one tömegnövelők is vannak.
Ha pedig vegveszed a protein + szénhidrátot + creatint külön megveszed, akkor saját magad tudod összeállítani. Olcsóbban.
Ugy gondoltam az elso honapban veszem a zoldet ,h hizzak egy kicsit utanna atvaltanak a Prof.-ra.
Arra jutottam ,h edzo napokon reggel 1 kanal ,edzes utan 2.
Nem edzo napon reggel 1 delutan vagy este? 1.
Én nem tudom kiverni a fejemből, hogy egy kanál ~80% cukorról beszélünk :D
Biztos akarod enni?
Most mar ha meg van elfogyasztom.
All-in-one -bol mit ajanlanatok.Nem ertek hozza ,h osszealitsam magamnak.:(
Tejsavóprotein, dextróz, kreatin, bcaa.
De dextróz csak edzés után mehet a protein mellé, ezért sem jó egy tömegnövelőt egyben megvenni, mert napközben vagy reggel sem tanácsos cukrokat iszogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!