100 % whey Scitek proteinnek vannak mellékhatásai?
olyanokat olvastam hogy ha nem szeded nem fog felálni..
meg hogy a gluténtől kijönnek a pattanások?
ebből mennyi igaz?
Előző vagyok, nem az előző válasz a baromság, hanem az első állításod: ha nem szeded nem fog felálni..
Am. ha eddig nem szedted és feláll, akkor megbukott alapból. :D
most nézem hogy rosszul irtam,ha szeded akkor nem fog felálni?
Olyat olvastam hogy fehérjét szedsz?
azt akarod hogy ne áljon fel?
Egyébként kérdező, tudod, mi az a glutén?
Egyébként meg van szép számmal ilyen oldal, nem is egy. Szépen, igényesen megszerkesztett, s az ember az hihetné, hogy ott tényleg hozzáértő emberek írnak neki megfelelő tanácsokat. Pedig egyértelműen ilyen elolvastam egy cikket erről és szakértő vagyok, otthonülő semmittevőkből szaktanácsadóvá avanzsált anyaszomorítók ülnek az ilyen oldalak adminisztrátori gépei mögött. Eltörném néhánynak az ujját, amiért nagyüzemben hülyítik a népet, az ilyen oldalaknak nem volna szabad létjogosultságuknak lennie.
Példa: múltkor a tápkiegekről volt szó az egyik ilyen weblapon. A nesze semmi fogd meg jól összegzés ez volt: "ha félünk, hogy szteroidos tápkieget fogunk vásárolni, akkor inkább vegyünk amerikai gyártótól." "Például ha valaki Biotechet akar szedni, az nyugodtan megteheti, mert az bevizsgált." És ezt így, túlzás nélkül. Értem én, hogy jót akar, de ne akarjon már ennyire mindentudó lenni, és mindenben segíteni az illető, mert csak ront vele a helyzeten. Be is írtam nekik, az lett a vége, hogy töröltek, vagy csak nem válaszoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!