Miből készítik a kreatint?
Azt írják, hogy a húsokban van, de a testépítők MESTERSÉGES formában is bevihetik.
1: Valahogyan kivonják a húsokból, vagy...
2: mesterségesen állítják elő azt a molekulát (Mesterségesen szerves molekulát...?)
Világosítsatok már fel. Köszi!
Köszönöm szépen a tájékoztatást!
Inkább nem szedem....
Persze, mindegy.....hogyne...
Ezektől a "természetazonos" dolgoktól már kiráz a hideg.
Érdekes módon mégis egyre több a beteg ember, pedig minden "természetazonos", meg "határérték alatti".
Nekem ne kőolaj legyen a kiindulási alap olyannál, amit elvileg húsból kéne kinyerni, akármit látnak a mikroszkóp alatt.
NÓÓÓÓRMÁÁÁÁÁLIS ?!
Némi baj tényleg a "határérték alatti szintre" kivonandó segédvegyületek miatt lehet, főleg hogy közölni se kell, miből van határérték alatt valamennyi MÉG MINDIG abban, amit megeszel, megiszol.
De nőjünk fel, a feldolgozásé a hiba, nem az alapanyagé. Ha levágom a disznómat, lebontom és felfüstölöm, akkor perfekt a módszer, nagyon bevált segédszereket használok, amikre még ha mondják is, hogy pl. hú, de rákkeltő, nem akkor kezdett növekedni durvábban a rákos megbetegedések száma, amikor a paraszt szalonnázni kezdett, hanem csak az iparosodás virágzásakor.
Ha magamnak állítanék elő a sufnilaboromban fél lombik kreatint, és tudnám, hogy nem maradt benne semmi, ami pl. megfosat, akkor nyugodtan pöttyintenék a kakaómba reggel, mert tudnám, hogy attól legalábbis nem permetezem tele a gatyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!