Merre tovább? Milyen edzést végezzek?
Mindig is túlsúlyos voltam,de sosem az a nagy mértékű .Megpróbáltam már mindent,de mindig feladtam amibe belekezdtem.Most 4 hét alatt 9 kilót fogytam.
Csak csirkemellet,halat,túrót,almát,natúr joghurtot,banánt,salátát illetve tojást ettem.Mellé heti 4 súlyzós edzés,és 3 nap aerob.(tempós gyaloglás)
Nem gebe akarok lenni,hanem izmos.Ha már úgy érzem hogy nem lesz "sörhasam",szeretném elkezdeni a testépítést.Most 85 kg vagyok a 180 kilómhoz,de a fenekemen és a hasamon reked meg a zsír a leginkább,szóval elég zavaró.
Nsgyon komolyan gondolom ezt az egészet,ezért szeretnék tanácsokat kérni.
Súlyzós edzést folytassam továbbra is?Olyan súlyokkal mintha tömeget növelnék?Aerob edzésnek mehet továbbra is a tempós gyaloglás?És hogyan próbáljam meg elosztani a mikrotápanyagokat?Milyen arányban?És a glikémiás indexet alkalmazzam a diétám mellé?
Előre is köszönöm a segítséget ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!