Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi baja lehet a fehérjének?...

Mi baja lehet a fehérjének? Lehet tovább inni? Vagy hagyjam abba?

Figyelt kérdés
100% whey protein professionalt vettem, és hoztam ki magammal Franciaországba,18 órás volt az út. Az út közben figyelmetlenségből a fűtő nyílás mellé tettem, és a doboz kicsit össze "roskadt" a hőtől, és a fehérjémnek másabb, furcsa íze lett.
2014. márc. 4. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha meg tudod inni akkor igyad nyugodtan, szerintem nagy beje nem lehetett tőle. De azért az az íztől is függ, mert vannak más termékek is amik kicsit melegebb hőmérséklet hatására összeállnak, az ízük is más lesz de ugyan úgy semmi baja. :)
2014. márc. 4. 20:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Aki ivott már ilyen fehérjét, az tudja hogy semmilyen kellemetlen íz nincs, és mintha joghurtot innál. Viszont most nincs az a finom íze, hanem inkább eleinte kicsit kesernyés, utána meg egy tompa a finomhoz hasonló íz van csak. Szóval akkor bajom nem lehet tőle lényegében?
2014. márc. 4. 21:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Hő hatására, bomlik a fehérje, de egyed nyugodtan szerintem sem lett komolyabb baja. Ha fáj a hasad tőle, akkor viszont lehet, hogy mégsem maradt meg az eredeti minőségében.
2014. márc. 4. 21:39
 4/7 anonim ***** válasza:
3/3-as vagyok. Minőségbeli romlás lehetséges és annyi bajod lehet tőle, hogy átmegy rajtad, gyorsan. De mondom, ha nagyon fáj tőle a hasad, akkor lehet nem érdemes beszedni. :/
2014. márc. 4. 21:41
 5/7 anonim ***** válasza:
És akkor a tojás meg a hús szar? Merthogy azt is hő éri, nem is kevés.
2014. márc. 4. 22:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem szar a hús meg a tojás, csak meg kellene tudni különböztetni a több eljáráson átesett koncentrált élelmiszert/tápanyagot, a hústól és a tojástól. ÉS ha ez sikerült, akkor rájössz hogy butaságot írtál. A hús/tojás-fehérjének a romlását összehasonlítani olyan, mintha a sima cukrot hasonlítanád a cukorrépával.
2014. márc. 5. 14:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Akkor egyenlőre szedem tovább és ha észre veszek valami furcsaságot akkor abba hagyom. :/ :)
2014. márc. 5. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!