Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépités és az alkohol?

Testépités és az alkohol?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 hónapja járok edzeni, tömeget növelek, a 3 hónap alatt egyszer sem ittam alkoholt és az lenne a kérdésem mivel ma születésnapra mennék és nem hányásig csak úgy meginnék 3-4 felest.Mennyire számít ez, vagy 3 hónap után ennyi belefér?Persze egyszeri alkalom lenne.

2014. márc. 7. 16:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ezt soha nem értettem... 1.Miért kell alkoholt inni ahhoz, hogy jól érezd magad? 2.Ha azt mondod a haverodnak: "Figyelj én sportoló vagyok bocsi de nem iszom alkoholt" és ő ezt nem képes megérteni akkor érdemes elgondolkodni hogy igazán a barátod e...
2014. márc. 7. 18:44
 12/15 anonim ***** válasza:

"Ezt soha nem értettem... 1.Miért kell alkoholt inni ahhoz, hogy jól érezd magad? 2.Ha azt mondod a haverodnak: "Figyelj én sportoló vagyok bocsi de nem iszom alkoholt" és ő ezt nem képes megérteni akkor érdemes elgondolkodni hogy igazán a barátod e..."

1. Az alkohol igenis segít, hogy jókedved legyen. Enélkül is jól lehet magad érezni, de miért ne adhatna hozzá egy kis pluszt? Mint mikor megkérdezik itt az atomfizikusok, hogy szabad-e tápkieget fogyasztani, káros-e? Ha nem káros, akkor miért ne lehetne fehérjét inni? Anélkül is fejlődsz, de azért nem jön rosszul.

2. Teljesen egyetértek, amit mondasz, csak itt nem erről van szó. A kérdező a saját akaratából szeretne inni, nem írta, hogy kényszerítik rá, vagy ilyesmi. Ettől függetlenül nagyon igaz, amit mondasz; nekem is már a tököm tele van a -szarkasztikus idézőjel- "barátaimból", akik azzal cseszegetnek, hogy MIÉRT NEM ISZOL?!

2014. márc. 7. 18:49
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,18:44 még annyit hogy nemhiszem hogy van olyan ember aki legalább egy évbe egyszer elmegy szórakozni nem iszik meg valamit.Főleg fiatalon, ha csak nem az a fajta vagy aki szórakozás képpen összeül a haverokkal sakkozni.
2014. márc. 7. 19:23
 14/15 kovpet ***** válasza:

Nagyon veszélyes, ne igyál...

...inkább add nekem azt a piát :)

2014. márc. 7. 19:37
 15/15 anonim ***** válasza:

Úgy élj, ahogy jól érzed magad. Ha néha szeretnél inni, igyál. Ha azt látod, hogy emiatt nem jó az edzéseredményed, akkor változtass. Találd meg a kettő közt a neked megfelelő egyensúlyt.

Nekem pl. semmiféle ingerenciám nincs alkoholt inni, így szerencsére nem kell ezen a kérdésem gondolkodnom.

2014. márc. 8. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!