Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen eredményeket értetek...

Milyen eredményeket értetek el a fegyencedzéssel?

Figyelt kérdés
írjátok le létszi,hogy mióta csináljátok esetleg ha képet is raknátok ki az jó motiváció lenne, én most kezdtem el :)
2014. márc. 3. 18:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem érzem úgy, hogy sokat értem volna el, ezért is kérném ki a tapasztaltak véleményét, hogy 4 hónap alatt ez milyen eredménynek számít? Nagyon zsírosan kezdtem, azóta sokkal emberibb formám lett. De szerintem 4 hónap alatt többet is el lehet érni. Pár osztálytárs kérdezte, hogy járok e kondiba, mit edzek, eszek, ilyesmik. Páran elkezdtek edzeni velem, amint észrevették rajtam a minimálsi változást. Sajna, még mindig van bőven rajtam zsír :/

2013. októberbe kezdtem. 17/f. Azóta tudok szabályosan 10-et húzódzkodni, 5-ös lettem kötélmászásból (láb nélkül). De én nem vagyok személy szerint megelégedve ezzel a teljesítménnyel.

Hát: [link]

Felkar: [link]

Bicepsz: [link]

Bicepsz-et takarja el legjobban a zsír. Felsőtestről előlről most nem tudtam normális képet összehozni, de ha kell, holnap normális fényviszonyok között megcsinálom.

2014. márc. 3. 19:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Hello!Esetleg tudnál valami normális képet is kirakni?Mert ebből nem sokat látni. :D Holnap ha tudsz csinálj egy képet az egész hátadról napfényben mert abból többre mennénk.Am grat az eredményedhez.
2014. márc. 3. 19:58
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi a képet :d esetleg egy olyan nincs amit az edzés elött csináltál?

nos igen kinézetre valóban többet is kilehetett volna hozzni de csak kondival! fegyenccel nem már sokat olvastam és mondták h fegyencnél 3 hónapig szinte semmi változás nincs szóval szerintem ahhoz képest jó persze nem tudom,hogy milyen volt az elején.

Amúgy én a másik véglet vagyok nagyon sovány :S a régi focinak köszönhetően futni azt gyorsan és sokáig tudok de amúgy a testem nagyon gyenge. Ezért kezdtem el teljesen előről ( elvileg az elsővel kell csinálni,különben a porcaid késöbb nem bírják a z edzést)

2014. márc. 3. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!