Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fegyencedzéssel mennyire...

Fegyencedzéssel mennyire lehet magadat kigyúrni?

Figyelt kérdés
az a tipikus sovány közepes magas alkat vagyok 17/F az egész családom ilyen volt apai ágról. Nem feltétlen gyúrni akarnék hanem erősödni tehát nem a látványra akarok menni. Kondi terembe nem akarok járni,sokkal nagyobb örömet találok a saját test súllyal való edzésben több évet fociztam ott voltak erőnéltik és mindig megcsináltam őket de pár éve abbahagytam és vissza estem :S.Az erőm egy nagy darab sz@r konkrétan :d egyedül a futást tudom felhozni előnynek a testemnél abban igen jó vagyok. Fegyencedzéssel tömegnövelők nélkül kibirom magam úgy gyúrni hogy inkább szálkás legyek? de azért a koromhoz megfelelően erőm is legyen?
2014. febr. 3. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha ez a célod akkor simán jó a fegyenc, aztán még street workoutozhatsz ha erős akarsz lenni.
2014. febr. 3. 21:16
 2/9 A kérdező kommentje:
aha értem és ki esetleg van itt valaki akinek van ebben tapasztalata?
2014. febr. 3. 21:33
 3/9 anonim ***** válasza:

A tömegnövelők nem arra vannak hogy "kigyúrjanak",hanem arra hogy fedezzék azt a tápanyagmennyiséget amit nem tudsz bevinni kajából.

A saját testedet jól tudok majd mozgatni.

2014. febr. 3. 21:55
 4/9 A kérdező kommentje:
jój ezt értem nem akarok ebből megint egy értelmetlen pénisz mutogatós vitát :) de én nem így szeretném nah :) nekem sokkal jobban esne a rendes zaba kinek a pap kinek a papné :)
2014. febr. 3. 22:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Pénisz?! Mi van?!

Egyébként mindenkinek jobban esik a rendes kaja csak a többségnek se pénze,se gyomra annyira amennyi a fejlődéshez kell.Ezért a tápkieg

Fegyencnél ez nem gond mert nem az izmok mérete számít elsősorban.

De attól ugyanúgy kell a tápanyag mert szr kajából nem lesz erő.

2014. febr. 3. 22:39
 6/9 anonim ***** válasza:

a fegyenc jó lesz persze, csak mellé tömegnövelő étrend kell. Olvasd el a könyvet, abban minden benne van. Esetleg ha az már jól megy (olyan 5. szinten vagy minegyik gyakorlatból), elkezdhetsz street workoutozni.

Ez a videóblog pl erről szól leginkább: http://www.youtube.com/user/jayworkouthun/videos

Nézz szét a videók között, van facebook oldala is, meg blogja.

2014. febr. 4. 12:05
 7/9 anonim ***** válasza:

azt kérdezted mennyire lehet kigyúrni magad, utána azt irod hogy nem a látványra hanem erőre akarsz menni, ezt nem értem,

erőnövelésnél azért nem hagynám el a súlyokat sem a saját testsúlyos gyakorlatok mellett

2014. febr. 8. 09:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Mint egy nindzsa. Ossze sem lehet hasonlitani egy rendes sulyzos edzessel
2014. febr. 8. 12:53
 9/9 A kérdező kommentje:

azt akartam a kérdésben mondani,hogy hogyan lehet megfelelően izmosodni de azért valami küllemet is szerezni.Csak 1:arra h a gyúrás szóra több ember figyel fel

2: sokkal rövidebb

3:a gyakori nem engedte úgy kiírni

2014. febr. 10. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!