Milyen étrendet javasoltok?
Figyelt kérdés
Mondjuk már a kérdés sem pontos. Inkább arra lennék kíváncsi hogy miket egyek (per ehetek). 14 éves fiú vagyok. 2 éve sportolok szabad testsúllyal és néha súlyokkal. Mint említettem 14 éves vagyok szóval igencsak növő korban járok :) ti ebben a korban miket javasoltok? Kezdhetek már tápkiegekkel foglalkozni vagy még maradjak a jól megszokott gyümölcsöknél? 180 cm magas vagyok és 65-70 kg (kicsit nagynövésü :)) Ti milyen vitaminokat javasoltok ebben a korban? Ha tudtok linkelni ilyeneket nagyon megköszönném. :)2014. márc. 3. 16:05
1/2 anonim válasza:
Azért azok a gyümölcsök nem hiszem hogy olyan jól megszokottak, pláne nem olyan jók. Szerintem nézz körül a body.builderen az étrendekkel kapcsolatban, abból látod, hogy nagyjából hogyan kell enni. Én még a te korodban azért a saját testúlyos gyakorlatokat preferálnám,, és a kaját sem kell még olyan hű de pontosan venni, de azért közelíts hozzá. Majd 16-17 évesen, amikor már a hormonszinted is megfelelőbb, lehetne súlyokkal edzeni, és komolyabb étrendet tartani, tápkieget használni. Addig is, ha érdekel, olvasd el a Sárga kapszulát, abban is benne van, hogy mit hogy kell.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) a könyvet mindenképp el fogom olvasni. Csak azért kérdetem mert vannak tápkiegek amik 16 éves kor felett ajánlottak van ami 12 stb stb. azért kérdeztem hogy hány éves kortól ajánlott. :D de azért köszi :) a súlyzós edzéssel meg csak annyit hogy 5 kilós súlyzóval szoktam simán bicepszezni meg evezni mert hidegben kint van a húzódzkodó rúd ^^ Köszi mégegyszer(kb harmadjára :D)
2014. márc. 3. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!