Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez jó edzésterv 14 éves fiúnak?

Ez jó edzésterv 14 éves fiúnak?

Figyelt kérdés

[link]

14/F vagyok 171 cm és 60 kg. Sovány vagyok, de ahoz képest a hasamon van egy kis zsír ami takar. Szóval a lényeg, hogy 3 hónap alatt ki kellene hozzak valamit magamból. Az alábbi edzésterv jó? Meddig csináljam, és utánna mire váltsak? Ja és 3 hónap alatt mit érhetek el?

1 héten belűl el kezdek focizni is. EZ mennyit fog segíteni ? Mondjuk heti 3x 60 perc foci?

Étkezésről pedig annyit, hogy mivel növésben vagyok ezért nincs sok megkötésem, egyszerűen csak EGÉSZSÉGESEN kell étkeznem, 300kcal-al több kalória bevitel a szűkségesnél izomnövelés miatt, és pont. Vélemény?

2014. márc. 1. 20:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Úgy bírom ezeket a "kigyúrom magam nyárig utána meg beleszarok az egészbe" embereket.. Valamennyit biztos fogsz változni, de nagy csodát ne várj.
2014. márc. 1. 21:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem fogom utánna leszarni. Ez csak egy kitűzött cél előttem.
2014. márc. 1. 22:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Nos,hogyha konditerembe fogsz lejárni 3 hónap alatt egy minimális izmot elérhetsz..otthon annyira már nem..5 hónapig edzettem otthon heti 6 alkalommal (fegyenc edzés)..állóképességed értem inkább el vele mint izmot..és jó sok fekvőtámaszt meg húzódzkodást tudtam megcsinálni..megtanultam a hidat állva,és felállni hídból..megtanultam az egylábas guggolást és fekvőtámaszt kézenállásból..de mint mondtam inkább szálkásodtam mint izmot növeltem..most pedig 3 hónapja nekifogtam kondi terembe járni..heti 4 alkalommal megyek..

Egy edzésterv: hétfő: mell-bicepsz

Kedd:pihenő

Szerda: Hát-tricepsz

Csüt. Láb

Péntek Váll + alkar

Hasat minden nap "csinálok"

Ez a 3 hónap alatt jobban fejlődtem mint az 5 hónap otthoni edzés alatt..Persze te döntöd el,hogy mit akarsz..s mire van lehetőséged!

Remélem segíthettem!

2014. márc. 2. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!