Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most kezdenék kondizni és...

Most kezdenék kondizni és kíváncsi vagyok a véleményetekre?

Figyelt kérdés

Most kezdenék el kondizni és tömegnövelőt is szednék. 1-2 hónapot kondizzak úgy hogy csak simán tömegnövelő nélkül? Mármint úgy gondolom hogy bele rázódni stb. ezt csak úgy halottam és nem tudom hogy fontos lenne e. Étrend meg van.

Köszi előre is!!

2014. febr. 28. 20:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

56: Elég kellemetlenül érzem magam, ha olyas valakivel kell vitatkoznom, aki szerint a tömegnövelés abból áll, hogy kalóriatöbbletet akarunk elérni, és innen már minden hótmindegy. Szerintem az elég alap, hogy meg kell legyen a 2g*ttkg fehérjének, de ezen belül sem mellékes, hogy milyen forrásból származik a protein. A növényi fehérjével szemben pl. a tejsavó ezerszer jobb forrás(biológiai érték, felszívódás gyorsasága, aminosavprofil).

Az "olcsó fehérje" fogalomról pedig fatális tévedés lenne a Scitec wpp-re gondolni, aminek valóban 5-6k kilója. Myprotein Impact whe kilója kb. 3 500 forint, azaz a fehérje kilónkénti ára kb. 4 500 forint, míg egy kiló csirkemellnél ez 5500-6000 forint. Számolj utána.

2014. márc. 1. 12:09
 12/22 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Tényleg ennyire gyökér vagy,vagy csak játszod?Vagy vamami idióta táplálkozási tanácsadó vagy?Mert ezesetben érthető hogy hülyeséget beszélsz.Miért jó eddzés után a turmix?Mert gyorsan felszívódó,és így az anabolikus ablakban,ami kb 1-1.5 óra több fehérje szívódik fel,mert a tejsavó az egyik legmagasabb biológiai értékkel bíró fehérje,és igen jó a glikémiás indexe.És tetszik vagy sem,még olcsóbb is.

2014. márc. 1. 12:28
 13/22 anonim ***** válasza:
Bocsánat,így már nem az utolsó,hanem az 565-os illető a címzett
2014. márc. 1. 12:29
 14/22 anonim ***** válasza:

Akkor ne egyél semmit, csak az edzés utáni turmixodat, és megnézzük hogy a k* baszott anabolikus kapud mennyit ér.

A fehérje az fehérje, nem fog csodát művelni veled.

Érdekes, van egy osztálytársam, aki nem b@ szakszik ilyen "broscience"-el(mert ez a turmix dolog az), és húst se mindig eszik(nem tartja a 2g*tskg-ot), pedig még is látszik rajta, hogy eddz.

Ettől függetlenül én szerintem is kell fehérje(mikor írtam pl. hogy nem kell?), de miért kell az az "állítólagos" csúcsfehérje?

Elmondom, hogy amit elértem izomnövekedést, anélkül értem el, hogy ilyen sz* rokat ittam volna, úgyhogy elmehettek ti a sunyiba.

Ha nekem nem kellett, akkor miért mondjátok, hogy KELL?

Én csak a legőszintébb véleményemet és tapasztalatomat írom le erről, hogy bizony van más megoldás is, és egyáltalán NEM muszáj ilyet inni.

Isten segítsen meg titeket, már csak Ő tudja, mert ilyen arroganciát nem tud más meggyógyítani. Milyen érzés egy szektához tartozni?

2014. márc. 1. 14:17
 15/22 anonim ***** válasza:

Arról pedig, hogy olcsóbb a sima ízesítetlen tejsavó fehérje, felőlem nyugodtan ihatod.

Mikor írtam én egyáltalán hogy ne igyad? Csak azt írtam, hogy nem lesz belőle előnyöd. Ami nem is lesz.

2014. márc. 1. 14:30
 16/22 anonim ***** válasza:

Miért vagy ilyen félelmetesen idióta? Mert értem én nagyjából, hogy mit próbálsz mondani, de Te valamiért fittyet hánysz arra, hogy milyen érveket hoztam fel a Te magyarázatoddal szemben.

” Akkor ne egyél semmit, csak az edzés utáni turmixodat, és megnézzük hogy a k* baszott anabolikus kapud mennyit ér.”

Ezt a dühös, meg nem gondolt kijelentést honnan szülted ki? Miért kell egyből kifordítani mindent, amit próbálunk megértetni veled? Azt mondtuk, hogy az edzés után van egy állapot, amikor a kis tested jobban ki van éhezve, és fontosak neki a tápanyagok, ilyenkor érdemes bevinni sok fehérjét és szénhidrátot. Nem mondta senki, hogy csak ez az egy dolog számít, vagy hogy ezen kívül semmi fontos nincsen a fejlődésed szempontjából. Csak érdemes ezt a lehetőséget kiaknázni, mert nem olyan rohadt nagy fáradtság bevinni egy kis tápanyagot edzés után(például turmix formájában).

” A fehérje az fehérje, nem fog csodát művelni veled.”

Ki mondta, hogy fog? Miért kell megint belelátni mindenféle hatásvadász, beleképzelt dolgot., amit mi egy szóval sem állítottunk. Ezt így szó szerint leírtam az első kommentemben: „A táplálékkiegészítő csak a tápanyagbevitel egyik alternatív formája.” Jó, lehet hogy nem pont így, de most nem fogok visszalapozni egyet ezért. Mi sosem mondtuk, hogy ez csodát fog tenni veled, ugyanis valóban nem fog, kb. majdnem olyan, mintha tojást ennél.

” Érdekes, van egy osztálytársam, aki nem b@ szakszik ilyen "broscience"-el(mert ez a turmix dolog az), és húst se mindig eszik(nem tartja a 2g*tskg-ot), pedig még is látszik rajta, hogy eddz.”

Persze, lehet fejlődni így is, főleg mivel genetikafüggő. De mi itt, gyakorin a lehető legjobb módszereket fogjuk leírni a kérdezőnek, mert azt szeretnénk, hogy minél jobban fejlődjön. Neki kell mérlegelnie, hogy mennyire tartja fontosnak a testépítést, én egyáltalán nem ítélem el azokat, akik edzegetnek és mellé szarul kajálnak, semmi gond nincs azzal, hobbinak tök jó. Csak nem fogom azt írni, hogy szarjon az egészbe, hanem a lehető legjobb esélyekkel kell indulnia. Azzal pedig nem vádolhatsz, hogy ráerőltetem a Kérdezőre a tápkiegeket vagy az étrendet, mivel ő maga is egy tömegnövelőről szóló kérdést tett fel, de aztán jöttek az idióták, akik elkezdték mondani, hogy a kondipor káros, stb. Akkor pedig én szeretném a Kérdezőt biztosítani arról, hogy jó úton halad, és csak azért mert mások szar kajával is fejlődnek, nem muszáj neki is szarul kajálnia. Én pl. pontos étrenddel is csak nyögvenyelősen tudok fejlődni, mert olyan a genetikám. Van, aki szar kajával is fejlődik, de ő is nagyságrendekkel előrébb járna, ha jobban csinálná.

” Ha nekem nem kellett, akkor miért mondjátok, hogy KELL?”

Nem mondjuk, hogy KELL. Ha a kérdésnél bármelyik kommentben azt bizonygattam volna, hogy nélkülözhetetlen a fehérje a fejlődéshez, másold be, és azonnal bocsánatot kérek. Én csak amellett szerettem volna kiállni, hogy nem hülyeség jól kajálni és tápkieget fogyasztani, mert praktikus és egyszerű formája a tápanyagbevitelnek.

” Mikor írtam én egyáltalán hogy ne igyad? Csak azt írtam, hogy nem lesz belőle előnyöd. Ami nem is lesz.”

De akkor miért nem ihatom? Ha nem lesz tőle semmi bajom és jobban jövök ki anyagilag? Akkor ez miért baj? Miért ne ajánlhatnám másoknak is azt, ami egyszerű és kölcsékhatékony megoldás mindenki számára? Nem értem mi bajod a dologgal.

2014. márc. 1. 16:07
 17/22 anonim ***** válasza:

Jó, felőlem csináld így. Egyébként én sem "szarok bele" (báni szokásos kijelentése ugyebár), csak tudom, hogy nincs legjobb út.

Az az anabolikus kapu meg semmit nem ér, hidd el nekem.

Én is kitalálhatnék kajákat, amik szálkásításra meg tömegelésre jók, de tudjuk, hogy nem lehet így általánosítani. Akkor még is miért jött, hogy a tejsavó jó izomtömeg növelésre(mert hogy tápanyagok kerülnek az izomba, ami egyébként független attól, hogy mikor szívódnak fel a tápanyagok, mert mindenképp odakerülnek) közvetlen edzés után?

$.

A legjobb út, amit írtok, nem a legjobb út. Semmivel se jobb az az út, attól hogy egy könyvben elolvastad, hogy így kell csinálni.

Nézd egy másik szempontból a bánit, aki ezt az egész könyvet(amit ti emberek annyira népszerűsítetek: Sárga Kapszula) írta:

Ő egy testépítő média vezetője, vagy legalábbis arca. Valószínű, hogy azt az életmódot, meg gondolkodásmódot fogja neked elmondani/beléd etetni, ami profitot jelent a táplálékkiegészítő cégekre nézve, de arra a cégre biztos, aminek ő maga is az arca(Scitec).

Egyetértünk ugye, hogy pénz is van a dologban? Ő talált egy közönséget, aki az ő szövegét bekajálja, és mint a birkák, követik őt.

Ez nem igen tűnik fel nektek, mert ő úgy adja elő magát, de ez így történik.

Eléggé hiteles ember akkor ez a személy, ugye?

És az a vicces, hogy ti se vagytok különbek, mint akik "csodadiétát" keresnek, mert ti is azt hiszitek, hogy ezzel jobban jártok. Csak ti azt hiszitek hogy okosabban csináljátok, de hidd el, egyáltalán nem.

Én engem nem érdekel, hogy ti így spóroltok a kajával, meg így étkeztek(nincs semmi bajom a turmixoddal), de beadni egy embernek, hogy ezt így kell MINDENKÉPP csinálni, szerintem nem frankó.

Ha jobban kijössz a turmixoddal, nyugodtan igyad. Annyi a bajom vele, hogy nem segít jobban a fejlődésben, mint akármilyen fehérje, de ti mégis jobbnak gondoljátok, mert hogy ezt mondták a "szakértők".

Csak avval van gond, hogy "szentkajának" gondoljátok.

Én így nem szeretnék élni, már megbocsáss. És senkinek se kell így élnie.

2014. márc. 1. 19:20
 18/22 anonim ***** válasza:

"de beadni egy embernek, hogy ezt így kell MINDENKÉPP csinálni, szerintem nem frankó. "

Nem adjuk be, hogy mindenképpen így kell éni, ne magyarázd már el nekem, hogy milyen szándékkal írtam én mit. A kérdező szeretne izmosodni, én meg elmondom, hogy mi erre a legcélravezetőbb megoldás. Ez pedig az, hogy van étrendje, amit kiegészítHET tápkieggel. Semmi nincs erőltetve.

Bunny pedig valóban egy reklámarc, de az, hogy az ő szépen felépített(de ennek ellenére egyébként nagyon szórakoztató) karakterét ki mennyire szopja be, az magán ügy.

2014. márc. 1. 21:21
 19/22 anonim ***** válasza:

Kedves 56-os!

Fogtál te már valaha súlyzót a kezedben?Volt már bármilyen "face to face" találkozásod a sporttal?Mert az,hogy egy haverodtól láttad meg hallottad...elég rosszul hangzik.Van egyáltalán bármi foglamad bizonyos biológiai folyamatokról?Mert az alapján ahogy írsz nem hiszem.Egyáltalán,már azt se értem mi miért állunk le veled vitatkozni.

Kedves kérdező,alapvetően nem szükséges a táplálékkkiegészítő,de hasznos és előnyös,akár a kezdeti stádiumban is,fentebb már említett okok miatt.Azt neked kell eldöntened,hogy mit hiszel el egy kérdésre kapott válaszokkal kapcsolatban.Viszont érdemes figyelembe venni,hogy aki komolyan gondolja az eddzést,annak bizony ott figyel a shaker az eddzős holmi felett.

"Nem baj ha valaki hülye valamihez,csak ne terjessze"-Drugs Bunny

2014. márc. 1. 22:12
 20/22 szopcsecs válasza:
az utolsó váloszoló utolsó 2 sorát akartam én is írni :D minden benne van. nem kellett volna leállni egy idióta tudatlan gyökérrel.
2014. ápr. 23. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!