Scitec 100% whey protein-ről vélemény?
Figyelt kérdés
2014. febr. 27. 21:20
1/9 anonim válasza:
jó minőség, számomra megfelelő az ízvilága jól oldódik cserébe rohadt drága.
2/9 anonim válasza:
Igen jó dolog.Jól oldódik,jaz ze se rossz,és igen sok eminosavat is tartalmaz plusszban.Szerintem megéri,jobban mint a biotech,mert minőségre is több annyival,mint árra
3/9 A kérdező kommentje:
2
én nem találtam tejsavó fehérjét, olcsóbban, hasonló minőségben(mert azzal nem sokat érek ha olcsóbb, viszont fele annyi fehérjét tartalmaz)
2014. febr. 28. 12:56
4/9 A kérdező kommentje:
2
megnéztem a biotech-es protein power-t, tényleg nagyon jó az ára viszont, a szója fehérjéről meg van a véleményem, és edzés után is szeretném inni, arra meg tudtommal nem jó ha keverve van szójafehérjével....
2014. febr. 28. 13:02
5/9 A kérdező kommentje:
az első válaszom az 1. válaszolónak írtam :))
2014. febr. 28. 13:03
6/9 A kérdező kommentje:
vagy mint gondoltok a professional-ról?? reggel, edzés útán, és este szeretném fogyasztani, azt tudom hogy ez jobb edzés utánra, de a többi időpontra??
2014. febr. 28. 13:19
7/9 anonim válasza:
Ha az ára megfelel, jó egesz nap bármikor. Estére szoktak caseint ajánlani , mert lassabb a felszívódása.
8/9 anonim válasza:
A MyProteintől az Impact Whey sem sokkal olcsóbb.
Akkor még rádobsz egy picit és minőségi, enzimekkel ellátott nagyon minőségi fehérjét tudsz várárolni.
Mint a 100% Whey Protein Professional
9/9 A kérdező kommentje:
7
tudom, de nincs akkora luxus hogy több fajtát vegyek.
köszönöm a válaszokat
2014. márc. 3. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!