Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valaki edzés után csak protein...

Valaki edzés után csak proteint iszik, miért?

Figyelt kérdés

Szerinte csak úgy izom jöhet fel.?

Jó étrenden él, mármint rizs+csirkemell+zöldség :D

2014. febr. 26. 15:27
 1/9 Valter6672 ***** válasza:
Mivan?? Az a bajod, hogy nincs szénhidrát az edzés utáni turmixába? És akkor mivan, világvége? Sokáig én is szénhidrát nélkül ittam, mivel nem tudom hogy kell, de ettől függ a fejlődésed közel sem.
2014. febr. 26. 15:31
 2/9 Valter6672 ***** válasza:
tudtam *
2014. febr. 26. 15:31
 3/9 A kérdező kommentje:

csak h eggyesek nem raknak bele.. azt hiszi h úgy inkább izom jön fel?

nem kell itt egyből flegmáskodni

2014. febr. 26. 15:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem emeli meg az inzulinszintjét. Testépítés szempontjából kihagyja az anabolikus kaput. Lehet egyébként gyors ch helyett valamelyik aminosavval.. glutaminnal inni talán.
2014. febr. 26. 15:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek engedi a pénztárca hogy protein mellett, még külön tömegnövelőt is használjon és ha választani kell, akkor bizony a protein felé érdemes billenteni a mérleget. Logikusan át gondolva a proteint drágább fedezni kajából, ezért érdemes kaja mellett csak, fehérjét inni.
2014. febr. 26. 15:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Ki beszélt itt tömegnövelőről? Emellett a dextroz kilója kb 600ft...
2014. febr. 26. 16:29
 7/9 anonim ***** válasza:

5-ös, mi van? Ki az, aki protein mellett tömegnövelőt használ? Úgy értem, egyszerre. Ha már valaki fehérjét vesz, akkor általában vesz hozzá külön gyors ch-t feltöltésnek, vagy nem iszik ch-t táplálkozásélettani meg egyéb elvekből való megfontolásból, és inkább iszik helyette fehérjét még pluszban, vagy aminot, de így viszont drágábban jön ki.

Szedd össze a gondolataidat.

2014. febr. 26. 16:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Mivel ha nem edzel éhgyomorra. Az anabolikus kapu nem létezik csak marketingfogás ezért tök mindegy mit eszel persze enni kell edzes utàm fehèrjèt. Valamikor. De nem kotelezo az azt koveto 1 oraban
2014. febr. 26. 17:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Én azért, mert diétázok. Elég hülye lennék edzés után tömni magamba a cukrot...
2014. febr. 27. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!