Valaki edzés után csak proteint iszik, miért?
Figyelt kérdés
Szerinte csak úgy izom jöhet fel.?
Jó étrenden él, mármint rizs+csirkemell+zöldség :D
2014. febr. 26. 15:27
1/9 Valter6672 

válasza:

Mivan?? Az a bajod, hogy nincs szénhidrát az edzés utáni turmixába? És akkor mivan, világvége? Sokáig én is szénhidrát nélkül ittam, mivel nem tudom hogy kell, de ettől függ a fejlődésed közel sem.
3/9 A kérdező kommentje:
csak h eggyesek nem raknak bele.. azt hiszi h úgy inkább izom jön fel?
nem kell itt egyből flegmáskodni
2014. febr. 26. 15:34
4/9 anonim 

válasza:

Nem emeli meg az inzulinszintjét. Testépítés szempontjából kihagyja az anabolikus kaput. Lehet egyébként gyors ch helyett valamelyik aminosavval.. glutaminnal inni talán.
5/9 anonim 

válasza:

Nem mindenkinek engedi a pénztárca hogy protein mellett, még külön tömegnövelőt is használjon és ha választani kell, akkor bizony a protein felé érdemes billenteni a mérleget. Logikusan át gondolva a proteint drágább fedezni kajából, ezért érdemes kaja mellett csak, fehérjét inni.
6/9 anonim 

válasza:

Ki beszélt itt tömegnövelőről? Emellett a dextroz kilója kb 600ft...
7/9 anonim 

válasza:

5-ös, mi van? Ki az, aki protein mellett tömegnövelőt használ? Úgy értem, egyszerre. Ha már valaki fehérjét vesz, akkor általában vesz hozzá külön gyors ch-t feltöltésnek, vagy nem iszik ch-t táplálkozásélettani meg egyéb elvekből való megfontolásból, és inkább iszik helyette fehérjét még pluszban, vagy aminot, de így viszont drágábban jön ki.
Szedd össze a gondolataidat.
8/9 anonim 

válasza:

Mivel ha nem edzel éhgyomorra. Az anabolikus kapu nem létezik csak marketingfogás ezért tök mindegy mit eszel persze enni kell edzes utàm fehèrjèt. Valamikor. De nem kotelezo az azt koveto 1 oraban
9/9 anonim 

válasza:

Én azért, mert diétázok. Elég hülye lennék edzés után tömni magamba a cukrot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!