Tömegnövelésben tancstalan vagyok!?
Figyelt kérdés
Tömegnövelő étrenden vagyok. 180cm,70kg. Ektomorf testalkatú. Ha naponta megennék kettő családi pizzát,és elmennék a mekibe még akkor sem jönne rám tömeg. Nagyon sok visszajelzést kaptam a Serious Mass nevü tömegnövelőröl,hogy ez segített nekik. Nekem a napi bevitelem : 160g fehérje,420ch,80g zsír,3700kcal. Egy adag Serioust (334g) feleznék kettő részre. Első ébredéskor + zabpehely,2. edzés után. Kaptam ajándékba egy 2350g 100%wpp-t és egy 800g Vitargo CRX-et. Nekem délben van a 3. étkezésem,és itt tehetnék egy turmixot a szilád kaja helyére ? 30g vitargo és 25g Wpp-re gondoltam. Nem szeretnék más készitményeket használni,jumbot sem,tudom,hogy az menő meg jó,de én ezt alkalmaznám. Szóval a fő irányjelzésem a 3. étkezéses turmixra irányul,hogy az nem gond-e,hogy nem szilárd2014. febr. 25. 19:34
1/5 anonim válasza:
Napközben azért annyira nem célszerű, és azok a cuccok nagyon gyors felszívódásúak, szóval nem is mennél velük sokra (ráadásul elég drágák is, szóval még nem is használnád ki arra, amire jók). Ha nagyon kiakarod cserélni, akkor inkább zabpehely menjen ch-nak, és ebben az időpontban tejsavófehérje sem kell, vegyél helyette inkább valami olcsó kevertfehérjét. De azért alapvetően én nem a turmixra cserélnek, hanem valahogy megpróbálnám egy kicsit még feljebb vinni a kalóriákat, ha csalókaja árán is.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Nem tom ki ez a balfa szte nem vagy ektomorf csak szarul eszel.. Szia én most próbáltam a gaspari Nutritiontol a real massot dobott 5 kilót! nekem bevallt nagyon
4/5 A kérdező kommentje:
Nem eszek szarul. Napi 7 étkezésem van,ebből egy az edzés utáni turmix. Mindent mérve csinálok. Ektomorf vagyok,mert 64kg voltam 1 évvel ezelőtt mikor elkezdtem. Azóta a cigit is letettem,és segített sokat. Edzőterembe is járok,heti 4x súlyzós edzéssel. Nem fikázást kértem,csak segítséget.
2014. febr. 25. 23:06
5/5 anonim válasza:
Tömegnövelésnél egy a mi fontos a étkezés nem keveset, nagyon nagyon sokat,(Ektomorf testalkatú emberek nehezen híznak hiába sokat esznek) Jumbo Scitec Nutrition segít (edzés ellőt 30 p.-el, és edzés után is. Ha nem edzel egyszer idd meg). Az edzés napi 1 fél óra vasárnap nincs edzés. Fehérje bevitel nagyon fontos Whey Protein Professional.(Edzés után 20 percre rá.) Ha nem hízol tőle adj még 2 kanállal mindenhez. Garantált siker!! Ne higgy az ostoba embereknek, bort isznak de vizet prédikálnak. Segitsség kell írd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!