Kondi fejlődés?
Nos hát magamról 17 éves vagyok 175 cm és 68 kg, ami érdekes hogy 1 hónapja még 62 kiló voltam, és ez a tömeg szerintem minimális zsírral jött rám. Tömegnövelő fázisban vagyok, rengeteget eszek, étrendem:
-fél 7: zabpehely + egy adag wpp (mega daily one)
-9 óra: suliban 100 g tonhal + saláta
-11 óra: 100 g tonhal + rizs (jó szag van tőle a teremben:) )
-13 óra: büfés csirkés szendvics
-15 óra: itthon kb 200g csirke + rizs (utána 3db Arthro Guard, egy kapszula omega 3)
-17 óra: edzés után egy adag wpp
-19 óra: 250 gramm sovány túró
Szerintetek elkezdjek egy kreatinkúrát? Crea-bombon gondolkozom.
Kreatin kúrát még nincsen értelme elkezdened, az még egy jó ideig ráér. Viszont edzés után már nem eszel szénhidrátot, ha jól látom. Ez nem javasolt, a turmixba is tehetnél egy 40-50g gyors ch-t, és edzés után kell még egy rendes étkezés. Szóval turmixba ch, 19 órakor egyél még rendesen, és lefekvés előtt pedig a 250 gramm túró. Ja, és az a +6 kiló. Hát, ha az valóban 6 kiló, abból nagyon sok zsír. Nem lehet, hogy inkább elnéztél valamit, vagy más időpontokban méreckedtél, vagy valami egyéb, mert
az a 6 kiló brutál sok, és azt a zsír mennyiséget ( havi 1 kiló izom jön fel legfeljebb) meglátnád már a tükörben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!