Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi történik ha nem hagyok 1...

Mi történik ha nem hagyok 1 napos szünetet az edzések között és mind a 2 nap ugyanazokat az izmokat edzem?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy kell hogy fejlődjön az izom csak igazából eléggé rá vagyok kattanva a dologra szívem szerint naponta 2x 3x megcsinálnám az edzés tervet mellre meg karokra de ha napi 1x csinálom csak szünet nélkül akkor mivan? Persze más napokon edzek másra is csak ezek a kedvenceim és a legtöbb edzést kívánó részeim.

2014. febr. 20. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:

túl edzed magad (nem is veszed észre rögtön lehet)

aztán hátrébb leszel mint amikor elkezdted,le is sérülhetsz,szóval nem véletlen van nagy hangsúly a pihenésre .

Még annyit ,hogy ha ennyire buzog benned a tettvágy azon is el kellene gondolkodni jól csinálod-e a gyakorlatokat? (nem cikizlek csak kérdem)

2014. febr. 20. 21:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Képzelem milyen kemény lehet az az edzés, amit naponta 2-3-szor is megcsinálnál...

Megfelelően intenzív edzésnél nem is kérdeznél ilyet, örülsz, amikor pihenhetsz!

2014. febr. 20. 21:20
 3/8 Táplis Béla válasza:
Túledzettség. Nem mellékesen, ha egy izomcsoportra edzel, másnap ugyan azt megtudod ugyan avval csinálni? Mert ha igen, akkor semmit nem ér, amit csinálsz. Egy jó melledzés után másnap tuti meg nem tudnék csinálni még egy kiadósat ugyan abból. Egy profi szavaival élve: "csak onnantól kezdem el számolni, mikor már fáj"
2014. febr. 20. 21:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Úgy raktam magamnak össze a gyakorlatokat hogy most mondok egy példát 4x10 fekve nyomás 10 ismétlés általában a 10. az úgy megy ki hogy csoda ha nem szakad a nyakamba egyedül spec nem merném csinálni viszont edzés után annyira érzem hogy élek és csinálnám még hogy az hihetetlen de igaz hogy másnap az izom láztól moccanni alig birok de szívem szerint még mindig csinálnám akkor is csak tovább és tovább. (Hozzá teszem nem szedek semmit 100% tiszta edzés)
2014. febr. 20. 21:28
 5/8 A kérdező kommentje:
1x10 meg 1x10 között kb 20 másodperc a pihim a 4x10 és a 4x10 így tovább 10x aközött meg 5 perc.
2014. febr. 20. 21:30
 6/8 anonim ***** válasza:

"csak onnantól kezdem el számolni, mikor már fáj"

Ez szerintem Tökölön, Orsós árisztokretész jelmondata,

2014. febr. 20. 21:36
 7/8 Táplis Béla válasza:
Majdnem, ezt Muhammad Ali mondta : )
2014. febr. 20. 21:41
 8/8 Táplis Béla válasza:

Én csak akkor kezdem számolni amikor már fáj, amikor már nem bírom tovább, na akkor kezdem számolni, mert ez az ami igazán számít. Ez tesz téged bajnokká, és ez választ el a selejttől. Ez a módja mindennek mert HA NINCS FÁJDALOM NINCS FEJLŐDÉS.

Tessék óóó Tököli, Orsós árisztokretész. Elképzeltem, mennyire kitartó lehetsz.

2014. febr. 20. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!