Testkompozíció-megváltoztatás, így jó?
Figyelt kérdés
Hali! Nem tudom, hogy hova írja, így ide írom, mivel a vitamin a legfontosabb és én ezt használom. :D Van ez a "Testkompozíció-megváltoztatás"-os módszer, azt szeretném kérdezni, hogy nem lehet heti 5-szörös súlyzós edzés és 3-szoros aerob? Na és úgy jó lenne, ha a súlyzós edzés után végezném el az aerobot? ( itt a súlyzós edzés után igyam meg a turmixot(ch+protein), vagy az aerob után ) ?2014. febr. 20. 21:07
1/1 anonim válasza:
A dolog lényege az étrenden áll/bukik. Kezdőknek nem javaslom, mert értelmetlen, egy okos tömegelés+utána diéta kombó rövidtávon hatékonyabb. Ennek szerintem akkor van értelme, ha már van egy formád, és unod a szokásos diéta/tömegelés periódust. A heti 5 edzés jó, ahogy a 3 aerob is, a turmix az aerob után menjen, ha esetleg félsz a katabolizmustól, akkor aerobb alatt/előtt benyomhatsz némi aminosavat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!