Csak is hasra edzek. Mi fog a testemmel történni?
Figyelt kérdés
Szülés után közepesen lógós a hasam. Már régebben fogyóztam (aerobikkal) ,lement 20kg. 1 év alatt,de így a lábaim nagyon vékonyak lettek,a karom is. Most a télen direkt híztam 7-8kg.ot. A lábam karom jó,de a hasam... Pfú mit csináljak? Csak hasi edzésre gondoltam. Mi lesz ebből?! :-)2014. febr. 20. 10:48
1/6 anonim válasza:
Izmosodni fog a hasad, ennyi történik. Hogy fogyás is lesz-e az az étkezésen múlik, és persze nem csak a hasadról fogysz, ha fogysz. Ha a hasadról szeretnél fogyni és sporttal plusz kalóriákat szeretnél elégetni, akkor a hasazás önmagában nem sokat segít. Fogyás helyét nem lehet irányítani, mint ahogy azt sem, hogy hova hízzál
2/6 anonim válasza:
Helyi zsírégetés nincs, tehát ha hasazol nem csökken a zsírréteg a hasadon, esetleg kicsit feszesebb lesz
3/6 anonim válasza:
Szerintem ott rontottad el az egészet, hogy te "direkt híztál", tehát gondolom úgy ettél szándékosan, hogy gyarapítson, de közben sport nem volt, így ami feljött, az főleg zsír volt. Így persze, hogy felment a hasadra is, bár lehet, hogy a végtagjaid vastagságra neked rendbe jöttek, de attól még azokon is van most zsír gondolom, így a forma ott sem lehet jó. Szerintem a legértelmesebb az volna, ha most leszálkásítanál diétával és aerob edzéssel, mellette persze mehet a súlyzós is, majd később tömegnövelnél, tömegnövelő étrenddel, és itt már tényleg kelleni fog a súlyzós edzés, vagy legalább saját testsúlyos. Nem volna jobb, ha a izomtól lenne formás minden végtagod, nem pedig zsírtól? Ha normálisan csinálod a tömegnövelést, akkor a hasad sem lesz ekkora a végére, ami pedig mégis feljön közben, azt le tudod később újra szálkásítani.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Legszívesebben plasztikáztatnám a hasamat!!!! De sajnos nekem drága.... :-(((((
2014. febr. 20. 16:40
5/6 anonim válasza:
Azért kell edzeni. Az nem drága.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen,edzek,de a lógós has attól megmarad... Max.laposítani tudnám fogyással edzéssel. De így máshonnan is (kar.láb) eltűnik a "zsír" ahonnan meg nem szeretném.
2014. febr. 22. 07:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!