Ha abba hagyom a szedését akkor mi fog történni?
Figyelt kérdés
Sziasztok bocsi, hogy ha hülye kérdést teszek fel, de vett nekem az egyik rokonom egy adag Brutal Creatin ATP-t Biotech USA és azt mondta nekem, hogy száraz izmot hoz és erőt ad, már szedem egy ideje és tényleg érzem, hogy sokkal több sorozatot tudok meg csinálni, de ha elfogy és abba hagyom viszont folytatom az edzést akkor össze fogok seni vagy ilyesmi? tömegnövelőt nem szedek, csak igyekszem rendesen kajálni.... előre is köszi a válaszokat#edww
2013. dec. 31. 14:28
3/10 A kérdező kommentje:
hm értem köszönöm a válaszokat nem nagyon értek hozzá nyilván utána kelett volna jobban néznem, de örülnék ha valaki válaszolna arra is hogy mivan ha ebbe hagyom?:) köszi
2013. dec. 31. 14:31
4/10 anonim válasza:
ha abbahagyod és az étrended is rossz, ahogy jött úgy el is megy minden eredmény meg a kinézet is...
5/10 anonim válasza:
Ha a kajára figyelsz nem esel össze, ez nem kox.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó : )
2013. dec. 31. 14:42
7/10 anonim válasza:
Nem néztem meg mi ez, de a nevéből gondolom, hogy valami kreatin, aminek köztudottan vízvisszatartó hatása van. Tehát valamilyen szinten "össze fogsz menni", ha abbahagyod.
8/10 anonim válasza:
én pl úgy reagálok ezekre, h felrak rám egy csomó vizet, szétfeszülök, mikor szedem, de utána egy hétig pisilek, és kijön minden víz, kb utána ugyanúgy nézek ki...
9/10 anonim válasza:
de jo nektek h szétfeszültök a creatintól bár csak velem is igy lenne nem kéne sok tizezret más cuccra költeni
10/10 anonim válasza:
azoktól én nem is tudom mit csinálnék, amikre te gondoltál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!