Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti hogy szoktátok megsütni a...

Ti hogy szoktátok megsütni a csirkét?

Figyelt kérdés
Anyám azt mondta először főzzem meg, aztán pirítsam meg olajba. Így jó? vagy ti hogy szoktátok? olajba sütöm nem lesz túl zsíros?

2014. febr. 18. 14:27
 1/9 anonim ***** válasza:
teszek alá egy kis vizet és légkeveréses sütőben megsütöm olyan íze lesz mintha megpároltam volna olajat zsírt nem is adok hozzá
2014. febr. 18. 14:41
 2/9 anonim ***** válasza:
vagy bepacolom es ugy, vagy siman egy kis fuszerrel serpenyoben megsutom, olivaolajon vagy kokusz-zsiron. de ha van kontakt grilled az a legjobb.
2014. febr. 18. 14:48
 3/9 anonim ***** válasza:

Én elmegyek egy tűzokádó sárkányhoz és megsüti :DD

De viccet félretéve nem kell előtte megfőzni, mert ha beteszed sütőbe és teszel egy kis vizet alá alufólián lefedve isteni lesz, de a végén le kell venni és locsolgatni a saját zsírjával, de sört is lehet önteni alá.

2014. febr. 18. 15:03
 4/9 anonim ***** válasza:

felkockázom vagy csíkozom ,fűszerezem kicsi só ,ha nagyon unom már ezt a változatot akkor szelek rá hagymát,paradicsomot ,paprikát,be a sütőbe ,elektromos lassú fokozaton kb másfél óra alatt szépen megpárolódik majd a végén megpirul a hagyma-paradicsom-paprika kombó isteni

Habár most elég drágák ezek a szarok szóval csak hagyma :)

2014. febr. 18. 15:39
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Én beteszem a sütőbe, de sajnos eddig nem sikerült jól.. napokig nem történt semmi, aztán megbüdösödött.

Lehet ezért kellene rá több zsír, és akkor jó lenne, megsülne. Vagy só, de ezeket nem használtam eddig mert féltem hogy egészségtelenek, mert a doktorbácsi azt mondta.

Aztán lehet konzultálok egy szakáccsal is, mert ez a konyhatechnológia így nem állapot. A sütőn is lehet állítani kell valamit, mert van rajta egyébként 2 tekerő.

2014. febr. 18. 16:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Felkockázom, besózom, befokhagymázom jól. Hagyom egy napig. Aztán hirtelen megsütöm felhevített telített zsírban, lehetőleg kókuszban.

Az utolsó mondatodra: eleve olajban nem is kéne sütni, arra való a zsír. Napraforgóolaj meg egyéb cuccok meg alapból nem kéne semmit keressenek az étrendünkben.

Túl zsíros, ezt hogy érted? Ha hozzáraksz egy kanál kókuszzsírt, akkor az egy kanál kókuszszír marad a sütés végére is, ami pedig egyáltalán nem sok, testépítő szemmel is hasznos zsírféle. Ha pedig az állagra érted: szerintem kevés szárazabb hús van a csirkemellnél. Mindenképp jót tesz neki egy kis szaftosság, legyen az kókuszzsírtól, vagy akár párolástól.

2014. febr. 18. 16:41
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, tehát ha sütőbe sütöm akkor csak víz kell alá? aztán ha megpuhult akkor kész is? zsírosságot úgy értem, hogy fogyni is szeretnék egy kicsit, és akkor ha abba csinálom akkor nem e túl sok lesz a zsír?
2014. febr. 18. 18:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Persze, a zsírmítosz szerint könnyen túl sok lehet a zsír.

A biológia szerint viszont ehetsz zsírt és mégis fogyhatsz, mert hormonháztartás kérdése a fogyás. A zsír pedig ezt nem borítja fel.

2014. febr. 18. 18:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Mivel mint mondtam, kókuszzsírban volna a legelőnyösebb csinálni, azt viszont eheted akár diéta alatt is. Meg persze, ahogy írtam, van különbség zsír és zsír között, nem mindegy, melyikről van szó, de fogyáshoz szoktak ám olyan étrendet használni, amire te épp gondolsz nagy vonalakban, és tartasz tőle, például a teljes ketogéntest diétát.
2014. febr. 18. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!