Hogy szoktátok a csontos karajt megsütni? Érdemes sütni vagy inkább rántani?
Figyelt kérdés
Rántani akartam de nincs zsemlemorzsám :(((
Tojásból, lisztből tudok rá panírt csinálni h fini legyen v mit csináljak?
2011. jan. 24. 11:54
1/7 anonim válasza:
igen finom párizsi szeletet tudsz sütni belőle.liszt tojás, kevés tej, hogy sűrű masssza legyen. a sózott, lisztezett husikat ebbbe forgatod, utána pedig forró zsiradékba.ha összekapta a zsirdéák a bundát, óvatosan fordítsd meg és fedő alatt süsd tovább.ha, mindkét fele szép barnáspiros, akkor kész. nagyon finom puha lesz a husi.
3/7 doboszoli válasza:
Én inkább bundában sütném mint natúr, ez sütni igen száraz
hús. De hát, kinek-kinek.
4/7 anonim válasza:
Én a csontot leszedném (csontlevesnek jó), natúr-szeletet csinálnék belőle, hozzá tejfölös fokhagymás mártást, főtt rizzsel, vagy krumpli-pürével.
5/7 anonim válasza:
Én rántani vagy tölteni szoktam.
6/7 anonim válasza:
Egyébként zsemlemorzsa helyett tehetsz rá összetört corn flakest, de ettem már vendégségben kókuszreszelék bundában is. De finom dióval vagy mogyoróval is.
7/7 anonim válasza:
liszt, tojás és ha van zabpehely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!