Tudom, hogy a kondi nem az ismerkedesröl szol, de hogy szolithatnam meg ezt a sracot?
Olyan kondiba jarok, ahol sokan vannak, es nem szokas idegenekkel nagyon szoba allni. Amugy se szokasom pasikat leszolitani, nem vagyok ez a tipus, de ö valamiert nagyon megfogott. Külsöre is persze, de valahogy amugy is szimpatikus.
Hogy/mivel/mikor lehetne megszolitani, hogy ne tünjek idiotanak? Valami ötlet? Eddig sajna csak ketszer lattam, sose tudom elöre, ott lesz-e aznap este...
23L
csinál egy gyakorlatot és megkérdezed-szia!beszállhatok?
a közös cselekvés meg adja a beszédtémát utána.
Az első elég nagy f.ságot mondott (már ne haragudj), de ha fekvenyomásnál odajönne egy nő, és ilyet kérdezne, igen csak meglepődnék. Még a gyengébb férfiak is viszonylag nagyobb súlyt használnak, nagyobbat, mint a nők, tehát elég kellemetlen lenne, hogy folyamatosan pakolgatni kell az egész súlykészletet. A második ötlet már jobb, megkéred, hogy segítsen egy gyakorlatnál.
Azt is megteheted, hogy kifigyeled mikor végez, és utána odamész hozzá beszélgetni, vagy előtte, mert lehet, hogy utána már fáradt lesz. Ha van szaunátok a teremhez, akkor az is jó ismerkedős hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!