Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hány kilós KÉZI súlyzót...

Palix0312 kérdése:

Hány kilós KÉZI súlyzót vegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
15/f már egy ideje elszeretném kezdeni a "testépítést" főleg karokra akarok menni aztán has stb de nem tudom hány kilós súlyzóval kezdjek. van egy kis izmom szóval nem akarok ilyen kis 3-4 kilósokkal én 12 kilósat szeretnék venni (próbáltam már) de HERVISben nem találtam olyan nehezet. cserélhető tárcsás volt de annak is megvolt az ára.. csak a rúd volt 10ezer... a legnagyobb számomra megfizethető az egy 6 kilós 2 kezes volt. jó lenne kezdésnek? aztán persze veszem a nagyobbakat 6,10,16 stb de most ez megy csak. ti szerintetek hány kilóssal kezdjek?

2014. febr. 16. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
lényeg hogy legyen két egykezes rúdad arra vegyél most annyi tárcsát amennyi kell és ha kell még utána vegyél majd sztem most olyan 20kg-t vegyél annyi elég kezdésnek neked, de szerintem saját testsúlyos edzéssel kombináld
2014. febr. 16. 21:47
 2/5 A kérdező kommentje:
174 cm és 90 kiló körül vagyok. szóval testes ember vagyok:D
2014. febr. 16. 21:50
 3/5 mrlacko ***** válasza:
Teszvesz, vatera, apronet. Egész igényes készleteket is találni! Ugyanannyi pénzből veszel vagy 2x15 kiló vasat...
2014. febr. 17. 07:20
 4/5 kovpet ***** válasza:

Ha nincs sok pénzed, akkor szerintem is használtat vegyél, de mindenképp variálható súlyút, mert minden izomra más és más súlyt használsz majd. Egykezest először és ha lehet, akkor két darabot. Minél több tárcsával. Így már sok mindent meg tudsz majd csinálni.

Egy súlyzó nem tud elromlani, tehát kicsi veszélye, hogy átvernek :)

Ja: ne csak 1-2 izomcsoportra eddz, hanem mindenre. Igen, lábra is kell :)

2014. febr. 17. 12:58
 5/5 A kérdező kommentje:
a lábamra nincs panaszom. bárcsak a karom is olyan izmos lenne mint a lábam:D nézegetem vaterán, apródon stb most erre spórolok:)
2014. febr. 17. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!