Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen súlyzót vegyek?

Milyen súlyzót vegyek?

Figyelt kérdés

Sajnos nincs a környéken konditerem. 183 cm/73kg/18/f/gyenge izomzatú/kezdő, Én mivel elszánt vagyok és edzeni akarok, hogy izmosodjak gondolkodtam, hogy veszek egy kétkezes súlyzót! A kérdésem.

Venni akarok egy kétkezes súlyzót, úgy 160 cm-ert, mellé 25-30 kg súlyt! francia rudat vegyek, vagy simát ? Mert nem nagyon tudom, hogy miért jobb a francia. Lehet ezzel otthon izmosodni jó étkezés mellett ? Remélem értitek.

2010. jún. 11. 13:20
 1/2 anonim válasza:

Heló!

Nahszó

2010. jún. 13. 11:42
 2/2 anonim válasza:

Heló :D

Nah szóval szerintem otthoni edzés is hasznos ha jól csinálod... bár inkább mennél terembe mert az hasznosabb ha kitartó vagy. Az otthoni edzés az nem a legjobb mert én pl. nem hiszem hogy nagyon el tudnám kezdeni és nemvagy olyan kitartó otthon mint terembe. Meg persze jó ha van1 edzötárs is mert is öztönöz azért. Nah igazából 1 rúddal már nagyon sok mindenre tudsz edzeni... én személy szerint az egyenes rudat ajánlom. francia rúd mondjuk bicepsznél előnyösebb mert az egyenesrúdtól megfájdulhat a kezed. Megvegyél fekvenyomó padot.. lomizd össze vagy nemtudom úgy olcsó is:D Ha vékony vagy ajánlom a tömegnövelőket meg sokat egyél akkor is ha nem vagy éhes...naponta kb. 5-6x.

2010. jún. 13. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!