Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen súlyzót vegyek? Edzéste...

Milyen súlyzót vegyek? Edzéstervet mondanátok, adatok lent?

Figyelt kérdés

Sajnos a környéken nincs konditerem. 183 cm/73kg/18,f. Izmosodás lenne a cél a nyáron. Nem vagyok az az izmos fajta. Van otthon 1 db 10 kg-os súlyzóm, meg egy nagy "vasrúd" ami 25 kg, azzal az a baj, hogy nem lehet rajta túl jó fogást találni, mert túl vastag.

Venni akarok egy kétkezes francia rudat. Azt nem tudom, hogy milyen súlyokat vegyek hozzá. Na meg ehhez kéne egy jó edzésterv. Mondanátok olyan gyakorlatokat ami ezekhez jó lenne és értelmes.

Úgy akarom, hogy:

Hétfő: Kar ( bicepsz, tricepsz, alkar )

Szerda: Has, Mell

Péntek: Hát

Szombat: előröl!

Mondanátok gyakorlatokat amit így is el lehet végezni. Nézegettem a bodybilder.hu-n de nem tudtam összeválogatni.

2010. jún. 8. 15:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Vegyél inkább kondibérletet.
2010. jún. 8. 15:50
 2/4 anonim ***** válasza:
ha elolvastad volna az első mondatot. kedves első válaszoló. Én is kíváncsi vagyok, szóval hajrá.
2010. jún. 8. 16:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez a kamu duma... Én is távolabbra járok el kondizni...
2010. jún. 8. 16:25
 4/4 anonim ***** válasza:
De ám nem tudom titeket mért érdekel, hogy mért nem jár kondiba. Feltett egy egyszerű kérdést válaszolni lehet egyszerűbben tudnátok, ha már annyira jártok kondizni.
2010. jún. 8. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!