Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nicns izom az egyik...

Miért nicns izom az egyik kezemen?

Figyelt kérdés

Pár napegyik kezemen rendesen van izom, míg a másikon semmi

ha nincs befeszítve kb ugyan akkora, de az egyik kezemen van rendesen izom, a másikon nincs.

Súlyokat ugyan úgy elbirom vele :o

2014. febr. 15. 22:08
 1/4 A kérdező kommentje:

ajj elég zavaros lett.

pár napja edzek, változni még nem sokat változott, szóval előtte is ilyen volt.

egyik kezemen ha befeszitem elég jo, másikon kb semmi. félek hogy ez igy marad :D

2014. febr. 15. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Minden ember aszimmetrikus. Nyilván az a kezed az erősebb, amelyiket gyakrabban használod. A súlyzózástól ne várj eredményt pár nap után. Majd pár hónap után nézd meg. Eddz a gyengébbik karodra többet, ha azt akarod, hogy szimmetrikusabbak legyenek.
2014. febr. 15. 22:34
 3/4 anonim ***** válasza:

NE eddz többet a lemaradt karra!

Ez a kezdők és tudatlanok hibája.

Kezdőként ugyan úgy kell edzeni mindkét karra, a "titok" abban van, hogy a gyengébbre kell koncentrálni, hogy kialakuljon a megfelelő ún. agy-izom kapcsolat.

Ha már kialakult (ez 3-4 hónap) és utána már megvan a megfelelő edzésmúlt (ez minimum fél év), akkor lehet azzal "szórakozni", hogy a lemaradt testrészeket másképp (tehát nem biztos, hogy többet) eddze az ember.

2014. febr. 15. 23:08
 4/4 A kérdező kommentje:

ugyan annyit edzek, tudom hogy pár nap után semmi sem változik

csak beparáztam, hogy ja..:D

de akkor ezek szerint nem lesz gáz?:D

2014. febr. 15. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!