Pár hónapja kezdtem el kondizni, kajálásra eddig nem figyeltem oda, tudnátok segíteni abban hogy, mit és mikor kéne ennem?
Figyelt kérdés
kb fél éve kondizok, de nem vagyok megelégedve eddig az eredményel, van rajtam egy kis felesleg is, mert kajálásra eddig nem nagyon figyeltem oda, sajnos nem feltétlen azért mert nem akarok, hanem ikább anyagi okai vannak, itthon lakok még, és anyámék nem tudnak mindig csirkét meg ilyesmit venni. De azért amennyire tudok próbálnák odafigyelni, legalább annyit hogy a felesleg lemenjen rólam, ehez mit, mikor kéne enni? mert próbálkozok már egy ideje, de egyszerűen a hasamról nem megy le a felesleg, nem sok egy kb 5-6 kg plusz van rajtam, de van egy kis pocakom, azt kéne valahogy eltüntetni. Meg mennyiből lehetne kihozni havonta a megfelelő kaját?2014. febr. 15. 21:35
1/4 A kérdező kommentje:
meg szertnék egy kicsit még izmosodni is, de a legfontosabb az lenne hogy a felesleg menjen le mindenképp, nem testépíteni akarok, csak egy kicsit erősödni, kicsit sportosabb testet, ahoz hogy kéne enni?
2014. febr. 15. 21:37
2/4 anonim válasza:
sárga kapszula megvolt? :
az,hogy mennyivel drágább tisztán enni?,az én költségvetésemben így ,hogy odafigyelek mit eszek,most diétázok
nekem így olcsóbb ,mintha szemét kajákat zabálnék.
De te otthon élsz ,így kénytelen vagy alkalmazkodni a szüleidhez,ha nagyon rugalmasak és jó fejek ,beszélj velük,hogy ezt komolyan gondolod ,akár mutasd meg anyukádnak a sárga kapszulát :)
De ha konkrét számokról beszélünk napi ezresből lehet diétázni ,persze tervezni kell ,utána járni főzőcskézni ,figyelni az árakat
3/4 A kérdező kommentje:
mondtam már neki de nem tud mindig csirkét, halat, meg ilyesmiket hozni, mert az hogy nap 1000 az rendbe van, de az csak az én kajám lenne, akkor ők mit esznek, sajnos nem állunk valami fényesen anyagilag, úgyhogy kb összesen mindenkire jut enni pénz kajára. Tehát az hogy csak tiszta kajákat egyek, az csak akkor fog megvalósulni ha majd önállósodok. De egyébként ha mondjuk csak edzés után ennék mindig csirkét, és a többi kajáláskor meg azt ami van itthon, persze amikor tudok mindig próbálnák olyat enni, de nem tudok jelenleg minden nap úgy enni sajnos, tehát kérdésem az lenne hogy így is lehetne azért valamennyire fejlődni ha az edzést csinálom normálisan? tudom hogy kaja még tán fontosabb mint az edzés, de mondom én nem testépíteni akarok, csak egy kicsit erősödni, meg a felesleget leadni, tehát azt így is el tudnám érni valamilyen szinten?
2014. febr. 16. 21:04
4/4 anonim válasza:
akkor azt tanácsolom ,hogy kerüld a full lisztes-cukros dolgokat,vigyél be minél több tiszta fehérjét ,edz rendszeresen és becsülettel és készülj az önálló életre ,tanulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!