Edzés, hegesztés mellett?
Figyelt kérdés
Awi hegesztőként szeretnék majd elhelyezkedni, most végzek egy hónap múlva. Beszéltem egy hegesztő mérnökkel, aki azt mondta, hogy felejtsem el az edzést mert a kezem remegni fog hegesztés közben és úgy nem tudok jó varratokat csinálni. Igaza is van, mert kicsit most is remeg már . Ha abba hagyom a súlyzós edzést és átváltok olyanra, hogy este fekvő felülés, ilyen alap dolgok, vagy 1 kezes súlyzós edzés, azzal nem lehet gond? Vagy akik ugyan ebben a szakmában dolgoznak és mellette edzenek is, ti hogyan oldottátok meg? Előre is köszönöm. :)2014. febr. 13. 17:39
1/9 Valter6672 válasza:
Nekem van awi heggesztős ismerősöm, ő is edz. Kézremegés nem hiszem, hogy együtt járna az edzéssel. A mérnökök biztos tapasztalatból beszélnek... :D na mind1.
2/9 anonim válasza:
Nekem is szokott remegni a kezem , de inkább vitamin/ tápanyag hiány lehet az oka, esetleg túl kevés pihenés, alvás. Az edzés nagy stressz a szervezet számára, ezért nem szabad ezeket elhanyagolni.
3/9 A kérdező kommentje:
aha...én se tudom biztosan, hogy az edzés okozza-e a remegést, de kicsit érzem, hogy nem biztos a kezem.
2014. febr. 13. 17:47
4/9 dirtboy válasza:
ne edzés után hegessz és akkor nem fogsz ekg varratot húzni
5/9 A kérdező kommentje:
azzal magyarázza, hogy nagyon leterhelem a kezemet az edzéssel...elvileg jobb helyeken a hegesztő nem is csinálhat mást a hegesztésen kívül, hogy ne fárassza le a karját.
2014. febr. 13. 17:49
6/9 dirtboy válasza:
ez attól is függ milyen hegesztő az illető,ha olyan munkadarabot hegeszt aminek a minőségén életek múlhatnak stb akkor persze hogy számít minden,vagy ha olyan varrat lesz ami látszik is és mutatósnak kell lenni akkor oké.
úgy tényleg biztos kéz kell mindig.
7/9 A kérdező kommentje:
lehet, hogy hülye kérdés, de melyik vitamint ajánlanátok??
2014. febr. 13. 20:04
8/9 Valter6672 válasza:
mega daily one + ha még van rá pénzed akkor vegyél hozzá egy 1000-es C vitamint.
9/9 A kérdező kommentje:
aha..szuper köszönöm :))
2014. febr. 13. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!