Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés, hegesztés mellett?

Edzés, hegesztés mellett?

Figyelt kérdés
Awi hegesztőként szeretnék majd elhelyezkedni, most végzek egy hónap múlva. Beszéltem egy hegesztő mérnökkel, aki azt mondta, hogy felejtsem el az edzést mert a kezem remegni fog hegesztés közben és úgy nem tudok jó varratokat csinálni. Igaza is van, mert kicsit most is remeg már . Ha abba hagyom a súlyzós edzést és átváltok olyanra, hogy este fekvő felülés, ilyen alap dolgok, vagy 1 kezes súlyzós edzés, azzal nem lehet gond? Vagy akik ugyan ebben a szakmában dolgoznak és mellette edzenek is, ti hogyan oldottátok meg? Előre is köszönöm. :)

2014. febr. 13. 17:39
 1/9 Valter6672 ***** válasza:
Nekem van awi heggesztős ismerősöm, ő is edz. Kézremegés nem hiszem, hogy együtt járna az edzéssel. A mérnökök biztos tapasztalatból beszélnek... :D na mind1.
2014. febr. 13. 17:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott remegni a kezem , de inkább vitamin/ tápanyag hiány lehet az oka, esetleg túl kevés pihenés, alvás. Az edzés nagy stressz a szervezet számára, ezért nem szabad ezeket elhanyagolni.
2014. febr. 13. 17:45
 3/9 A kérdező kommentje:
aha...én se tudom biztosan, hogy az edzés okozza-e a remegést, de kicsit érzem, hogy nem biztos a kezem.
2014. febr. 13. 17:47
 4/9 dirtboy ***** válasza:
ne edzés után hegessz és akkor nem fogsz ekg varratot húzni
2014. febr. 13. 17:49
 5/9 A kérdező kommentje:
azzal magyarázza, hogy nagyon leterhelem a kezemet az edzéssel...elvileg jobb helyeken a hegesztő nem is csinálhat mást a hegesztésen kívül, hogy ne fárassza le a karját.
2014. febr. 13. 17:49
 6/9 dirtboy ***** válasza:

ez attól is függ milyen hegesztő az illető,ha olyan munkadarabot hegeszt aminek a minőségén életek múlhatnak stb akkor persze hogy számít minden,vagy ha olyan varrat lesz ami látszik is és mutatósnak kell lenni akkor oké.

úgy tényleg biztos kéz kell mindig.

2014. febr. 13. 17:57
 7/9 A kérdező kommentje:
lehet, hogy hülye kérdés, de melyik vitamint ajánlanátok??
2014. febr. 13. 20:04
 8/9 Valter6672 ***** válasza:
mega daily one + ha még van rá pénzed akkor vegyél hozzá egy 1000-es C vitamint.
2014. febr. 13. 20:25
 9/9 A kérdező kommentje:
aha..szuper köszönöm :))
2014. febr. 13. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!