Fegyencedzés húzódzkodás?
Már irtam egy kérdést a gyertyánál de újabba akadályba csöppentem.
27/l
A húzódzkodás első lépése gyerekjáték,álmomban megcsinálom a 3X40et egyszerüen egy felesleges, a legkevésbé sem megerőltető dolog számomra.
viszont a következő, a vizszintes húzódzkodás az...nem tom... mintha vagy két lépés ki lenne hagyva a két szint között.
Ezt mégis hogy?Gondolom nem az az akadálya,hogy lány vagyok.Egyértelműen túl gyenge a karom ehhez.
Még ha nem is feszítem ki magam a sarkammal,és csak a felsőtestemet emelem fel az asztalhoz, az is kb max félig megy, kifeszitve egy centit.
Szerintetek jó ha előbb a felsőtestemet húzogatom kifeszítés nélkül. Nem tudom mi mást tehetnék.
továbbá kérdésem hogy ez hogy működik?
semmiféle húzodzkodó helyem nincs, az ajtófélfánk is nem a szokványos, nem tudok mobilt venni rá, és fából van....
ezt ha jól értem mindenféle fúrás nélkül ki lehet feszíteni közé és az ott marad?
magasabbról kezd a gyakorlatot.
szóval ne derék magasságban legyen a rúd/gyűrű,hanem mell,váll magasságban,úgy könnyebb.
és igen,végezheted fél mozgástartományban is,hogy csak félig engeded le magad.
óó akkor ehhez kéne az a rúd amit linkeltem,ha az az amire gondolok. Arra még várom a választ:)
köszi az infot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!