Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy oldjam meg a szénhidrát...

Hogy oldjam meg a szénhidrát bevitelemet?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és kollégiumban lakom hétköznapokon, szombat, vasárnap pedig otthon vagyok.

Rizst nem birok főzni vagy ha esetleg van valami rizsfőző készülék, ugy esetleg meg birnám oldani...

Puffasztott rizsböl eszméletlen mennyiséget kell megennem, egyszerűen sok..azt mire legyűröm mindet belepusztulok..meg amugyus eltelit...70 kg vagyok ami, számoljunk 5g/kg...akkor az 350gram cht jelent...az legyen benne kb 400 gram puffasztott rizsben..azt ha valaki mind megeszi egy nap le kalappal előtte, nekem fele se megy.

Nem tudtok valami konzerves dolgot vagy amit bioboltban be lehet szerezni es aránylag jo mennyiségben tartalmaz ch-t?

A koleszban is kapok kaját, amit ugyis meg fogok enni mert ha már itt lakom és ki lett fizetve...

De kellene valami jo ch forrás még. :)

Várom az ötleteket.

2014. febr. 11. 23:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet venni gyors rizst, főzhető tasakban. Ha netalántán nincs tüzhely, akkor megteszi a mikro is, vagy egy vizforraló lenne még az ideális. Beledobod a kis tasakot, megvárod még megpuhul, vársz vele picit, kibontod és eheted is. 10perces müvelet. Vagy otthonról hozol magaddal ami 2-3 napig elég.
2014. febr. 11. 23:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Zabpehely is jó.
2014. febr. 11. 23:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Esetleg táplálékkiegészítő?
2014. febr. 12. 00:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Dextóz. Edzés utánra a legjobb ch, a rizst pedig elviszed otthonról, 2-3 napig elvan a hűtőben simán, de van mikrózható rizs is, özön lehetőség.
2014. febr. 12. 01:03
 5/10 anonim ***** válasza:
koliban van reggeli ebéd, vacsora, nem? abban is van ch. elég egy adag tömegnövelő, meg napi egy pufirizs, aztán csókolom.
2014. febr. 12. 10:26
 6/10 A kérdező kommentje:

Szerintetek ha nincs hol megfőznöm, akkor majd mikrom meg hűtőm can???

2 emeletes ágy,4 db szekrény, meg 2 asztal van a szobámban.xdd

Azon a kávéfőzős dolgon elgondolkozok...

Rizsfőző mennyibe kerűl? Kb..

2014. febr. 12. 10:26
 7/10 Frontosa ***** válasza:

Otthon lefőzől 2 kiló rizst, kiporciózod 5 részre, és viszed a koleszba ha van közös hűtő.

A ch-t megoldhatod zabból és zöldségekből is ha máshogy nem megy, de valamennyi rizs mindenképp kellene.

Inkább az a kérdés, hogy a fehérje beviteledet hogy oldod meg hűtő és főzőeszköz nélkül?

Üdv,

2014. febr. 12. 10:58
 8/10 A kérdező kommentje:

Tápkieg, szardinia konzerv...+ amit a konyhán adnak.

Néha az is tűrhető..

Zabpehelyt vizzel?

2014. febr. 12. 11:43
 9/10 A kérdező kommentje:
Tojást elfelejtettem irni. :)
2014. febr. 12. 11:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen vízzel, esetleg proteinnel. Reggelire tökéletes.
2014. febr. 12. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!