Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha tömegnövelőzöm akkor,...

Ha tömegnövelőzöm akkor, mennyi legyen a napi fehérje és szénhidrát bevitelemet?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy edzésnapokon és pihenőnapokon mennyit egyek!

Már 8 hete diétázom, de egy hónap múlva kezdeném el a tömegnövelést! Folyamatosan szoktassam hozzá a szervezetem vagy egyből elkezdhetek zabálni :) ?

Köszi

Jah és egy utolsó dolog. Szerintetek 6*8 vagy 4*8 az ideálisabb?

2010. jún. 10. 10:33
 1/4 clint ***** válasza:

A 6x8 vagy 4x8 alatt az ismétléseket érted?

Én 4-nél többet nem csinálnék.

6x kell kajálj, minden nap . Csirkét, hjalat vagy pulykát, rizzsel vagy főtt krumplival. Reggelire meg zabpelyhet, tojást, de pihenőnapon a tömegnövelőturmixodat is beverheted reggel.

2010. jún. 10. 12:05
 2/4 A kérdező kommentje:

De én arra gondolok, hogy hány GRAMM fehérjét és hány GRAMM szénhidrátot kell bevinnem egy nap?

A kajákkal teljesen tisztában vagyok!

2010. jún. 10. 20:25
 3/4 anonim válasza:

Nehéz lenne utána olvasni a dolgoknak?

[link]

2010. jún. 10. 20:46
 4/4 clint ***** válasza:

amennyi a testsúlyod azt szorozd meg 2-vel és annyi gramm fehérjét egyél, a szénhidrátot meg a testúlyod 4-5szöröse...

Ha 70 kg vagy 140 gr fehérje naponta

300-350 gramm szénhidrát

ezeket ne turmixból vidd be hanem sima kajából. a turmix edzés után okés.

2010. jún. 10. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!