Edzés után mennyi fehérje kell illetve szénhidrát?
Figyelt kérdés
Nincs tudok inni semmi turmixot minden pénzem az étrendbe áldoztam. 188 vagyok 88 kg .
csak csirke rizs van:D
2014. febr. 6. 18:40
1/1 anonim válasza:
Csirke és rizs jó, de edzés után kéne fehérje por, mert az gyors felszívódású ill. pl. szőlőcukor mint gyors felszívódású szénhidrát.
Ez azért nem egy eget rengető ár én szerintem.
Ha a tökéletes arányokat keresed, akkor a legjobb kombináció az 1:1 (ha könnyen hízol) ill. 2:1 (ha nehezebben hízol) arányú szénhidrát és fehérje bevitel edzés után. Alapvetően 0,8-1g/testsúlykilogramm szénhidrát és 0,5g/tstsúlykilogramm fehérje az ideális, ezt írhatják felül alkati sajátosságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!