Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kreatin hatása a nőkre?

Kreatin hatása a nőkre?

Figyelt kérdés

Már jó pár éve edzek és érdekelne, hogy milyen mennyiségben lenne érdemes szedni és milyen hatást várhatok tőle.

Nem akarok hatalmas lenni, de érdekelne, hogy mennyire növelné a teljesítményem.

Heringgel, tonhallal viszek be kisebb mennyiséget minden nap, érdemes tablettát szedni nőknek vagy hulk leszek tőle?

Köszi a válaszokat

2014. febr. 11. 13:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmitől nem leszel hulk, ha csinálsz egy normál kreatinkúrát, hozhat egy kis pluszt, de azért csodát ne várj tőle.
2014. febr. 11. 14:17
 2/7 anonim ***** válasza:

A kreatintól nem leszel nagyobb, csak több energiád lesz.

Kreatin-t a te mellékveséd is termel. Szükség van rá, mert az ATP-ből nem tud a test nélküle energiához jutni, a kreatin-foszfátból jutunk energiához, abból lesz a kreatinin, amit a vizeletben mérnek.

Azért erősödnek tőle az emberek, mert ki tudják használni izmaik tényleges erejét, van fűtőanyag. Az ízületek is ezért használódnak gyorsabban.

2014. febr. 11. 14:35
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Tehát akkor az izületekenk nem tesz jót szerinted? :S

Vagy csak annyi hogy többet edzenék így és jobban elhasználódnak?

2014. febr. 11. 14:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, nem konkrétan a kreatin árt neki közvetlenül, hanem közvetve nem tesz jót, mert tovább bírod az edzést, jobban tudod az izmaidat használni. Érdemes ízületvédőket használni és porcregenerálókat szedni, hogy legyen rendes kenés.
2014. febr. 11. 16:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Én kb 10 hónap edzés után csináltam egy kreatin kúrát, nekem sokat hozott erőbe is és azóta kezdett el fejlődni a fenekem jobban illetve a karom:)

Hulk nem leszel, de nekem idézem" diszkoszvető karom lett:)

2014. febr. 11. 20:48
 6/7 A kérdező kommentje:

Szedek kollagént és proenzit :)

Haha értem, és a "diszkoszveő karod" már túl nagy volt vagy csak jól nézett ki?

Köszönöm a válaszokat!

2014. febr. 12. 10:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Tudod ez is olyan, hogy kinek mi néz ki jól.... de inkább annyi, hogy talán a karomon volt a változás jobban látható, de ha gondolod este teszek fel képet;)
2014. febr. 13. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!