Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy lehetne kocka hasam a...

Bdog kérdése:

Hogy lehetne kocka hasam a strandidőre?

Figyelt kérdés

2014. febr. 10. 15:14
1 2
 1/12 Valter6672 ***** válasza:
41%
Sehogy :D
2014. febr. 10. 15:38
 2/12 anonim ***** válasza:
szálkásító diéta
2014. febr. 10. 15:39
 3/12 anonim ***** válasza:
Ennyi rengeteg információ alapján az én javaslatom: diéta + edzés.
2014. febr. 10. 15:40
 4/12 anonim ***** válasza:
Csak diéta+sporttal... sok haserősítő gyakorlat, de ha nem barna rizsen, zöldségeken, csirkemellen élsz akkor soha nem lesz az!
2014. febr. 10. 16:00
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
2014. febr. 10. 16:02
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
ebben a témakörbe mindenkinek olyan szar genetikája van, hogy tized pontosan kell követnie az előre megírt diétáját, nyomnia kell a turmixokat, meg azért néha nem árt a súlyokhoz nyúlni ha éppen nincs pihenőnap... mert a spártaiak és a börtöntöltelékek aztán sokat fordítanak az izompihentetésre, a kajára meg a tömegnövelőkre... aztán még is kétszer jobb eredményt érnek el akik ilyen szabályos és megrögzött életet élnek. szégyen az összes ilyen tévhitekben élő "testépítő" az oldalon akik azt hiszik mindenkinél mindent jobban tudnak. én azt eszem amit akarok, keményen edzek ahogy senki nem írja elő, úgy ahogy én jónak látom és amikor úgy gondolom. 2 hónap alatt +7kg és egy gramm zsírt se szedtem fel és nem szedtem semmit multivitaminon kívül. kemény munkával minden megvalósítható, a körítésr meg tartátok meg magatoknak :-)
2014. febr. 10. 16:17
 7/12 anonim ***** válasza:

Óóó hát persze, 2hónap alatt 7kg szín tiszta izom. Ez a gyerek egy genetikai csoda. Tuti, hogy ő lesz a következő Mr. Olimpa.Főleg, ha tartja a havi 3-4kg szín tiszta izom tömeg felszedését.

A magyar börtönökben nem nagyon látsz kigyúrt embert. Amerikában pedig több és jobb kaját kapnak, mint magyar országon az egy főre jutó átlag. Nem mellesleg a koxot becsempészik lazán.

2014. febr. 10. 16:29
 8/12 anonim ***** válasza:

ddrake: Eddard Stark kicsit durva volt de azért nem rossz :D

bár ő még időben kezdhetné el nem mint a legtöbben május közepén rajuk jön hogy nyárra kéne +10kg izom...

2014. febr. 10. 17:04
 9/12 anonim ***** válasza:
Azt vágod, hogy ez egy mém, igaz?
2014. febr. 10. 17:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Hogyne :)
2014. febr. 10. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!