Gyúrással hogy lehet elérni "kétajtós szekrény" testalkatot?
Figyelt kérdés
Nem vagyok így se vékony alkat de hogy tudnék még nőni? Tömegnövelő?2014. febr. 7. 22:00
1/8 anonim válasza:
Hormon injekcióval!
Minden ilyen "barom" már bocs, de ezt teszi!
Aztán impotens leszel, és a végén idő előtt el is fogsz patkolni!
Megéri?
2/8 anonim válasza:
persze a kérdésedre válaszolva:
-gyúrni
-gyúrni
-gyúrni
-is kell!!!
Különben nem fejti ki a SZER a hatását!
-
Na még idén nem fogsz tudni bemenni csak oldalvást, egy síma lakótelepi lakásajtón, AZ BIZTOS!
4/8 anonim válasza:
Lehet hogy nem kétajtós szekrény, de egy ilyet össze lehet hozni "jó genetikával": [link]
5/8 anonim válasza:
Az első hozzászóló biztos nagyon ért a témához...leírta azt amit a kiskegyedben olvas vagy a nők lapjában....
A kérdésre a válasz: normális étrend, megfelelő edzés, természetesen szteroidok, sok idő és pénz... :)
6/8 anonim válasza:
Egyél meg mindent ami a közeledben van és edzz nehéz sulyokkal.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem olyanra kell gondolni mint "The Rock" :) , hanem szimplán nagyobb darab szeretnék lenni nem kövér! Ezért kérdeztem ha van egy tómegnövelő étrend + valami fehérje meg egy kis kreatin akkor el lehet érni? (Mint pl Éjjel Nappal Budapestből Joe-nak , tudom hogy hülye példa, de neki a testalkata tetszik )
2014. febr. 8. 20:20
8/8 anonim válasza:
Tömegelsz aztán a végén nem diétázol, hanem megtartod a zsírt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!