Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő elérni egy olyan...

Mennyi idő elérni egy olyan testet mint Greg Plitt-é?

Figyelt kérdés

jó lenne a nyárra.... na jó viccelek

Szóval ő az:

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. febr. 5. 22:18
 1/8 Valter6672 ***** válasza:
Attól függ mikre vagy hajlandó. Vagy 3 év kokszal.
2014. febr. 5. 22:36
 2/8 A kérdező kommentje:

1

akár egy kecskével is

úgy gondoltam kox nélkül

2014. febr. 5. 22:41
 3/8 anonim válasza:
100%

Kedves kérdező, ez a forma koksz nélkül nem hozható :)

És miért ?

Nem az izomtömeggel van a gond, hanem a szárazsággal, ennyire kis testzsír % és ilyen nagy izomtömeget nem lehet elérni naturálba. Ez a szomorú igazság.

Elárulok még egy titkot, az ilyen modellek 1-1-ig kokszolnak.

2014. febr. 5. 22:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja, én is osztom az előttem szólókét. Túl száraz!
2014. febr. 5. 23:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Ráadásul ezeken a képeken kivannak vízhajtózva, lediétázva. Ők sem így néznek ki egsz évben és még, akkor nem is beszéltünk a beállított fényviszonyokról, kép manipulálásról (photoshop). Ne magazin borítokon lévő test legyen a cél, mert az csak pár napig fenntartható amúgy is ha koxolsz rendesen.
2014. febr. 5. 23:26
 6/8 anonim ***** válasza:
ekkora izomtömeg még esetleg összejöhet, de necces a dolog... Plusz ahogy írták, ők is csak a fotózáson néznek ki így. Egyébként azt mondják, hogy ha mindent jól csinálsz, akkor 5-6-7-8 év alatt megközelíted a határaidat.
2014. febr. 5. 23:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyébként ha nem lenne baromi nehéz és rengeteg munka így kinézni, akkor mindenki ilyen lenne, aki konditerembe jár de ez még sincs így.
2014. febr. 6. 00:23
 8/8 A kérdező kommentje:

konkrétan az izomzatára gondoltam (bár ezt elfelejtettem megemlíteni) nem a testzsírjára

köszönöm a válaszokat

2014. febr. 6. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!