Clenbuterol-t próbálta már valaki?
Aki használja annak bejön általában, mivel hatásos a cucc, de sajnos itt is megemlíteném hogy ahhoz eredetit kell szerezni, ami elég nehéz. Persze tudom itt Mo.-on, mindenki eredetit tud, mindenki a profi testépítő haverjától veszi meg a kórházból....
Nah de a lényegre visszatérve, csak akkor használd ha élsportolsz esetleg, amit kötve hiszek mert akkor nem itt kérdeznél ilyen alap dolgot. Nem basztatni akarlak hidd el, csak a clenbinek lehetnek olyan aprócska mellékhatásai hogy halál. Ezért nem értem a sok kokszal kapcsolatos törvényeket pl. Miért ne lehetne ezekről beszélni? Szerintem amikor Fehér Miklós a focipályán összecsuklott és meghalt, akkor nem biztos hogy hónapokig etetni kellett volna az embereket azzal a dumával hogy nem tudni mi baja lett, hanem igenis nyilvánosságra kell hozni, hogy Miki szívrohamban halt meg, és azért mert clenbuterolt szedett. Ezen kívül fejfájás, émelygés, iszonyatos kézremegés.....Szerintem normális és komoly diétával is elérnél szép formát, nem kell a hétköznapi életben verseny követelménynek megfelelni.
elkezdtem.
eddigi tapasztalatok, első pár napba mély fejfájás, némi kézremegés, ha egybe szedtem be őket, akkor este elég sokára sikerült elaludni, igy inkább szétosztva reggel 1 délbe2 délután 1 jelenleg. felpörget, izzaszt nagyon. energia italt nem ajánlom mellé, egyik este ittam rá és eléggé 'szétdurran a fejem' érzésem volt tőle.egyébként hatása annyi, hogy most értem el a max 4szemes napokat,eddig 1-2-3- rol jöttem felfele vele,de diétázok mellette, így -4 kg a 2 hét alatt, meg mellette stanozol kúrát csinálok. szóval akit itt lebeszéltek róla, annak csak ajánlani tudom, nem olyan rossz dolog ez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!