Hogyan lehet produkálni a kaloriadeficitet?
Figyelt kérdés
Van egy étrendem.. eddig azt hittem, hogy jó.. de olyan szinten bizonyítottatok el, hogy az nem igaz.. ezért gondoltam bekérdezek ide...2014. febr. 5. 14:22
1/11 anonim válasza:
Úgy, hogy többet mozogsz le, mint amennyit beviszel kajából. Tehát vagy mozogj többet, vagy alakítsd át az étrended!
Hány kiló vagy, és hogy néz ki az étrended?
2/11 A kérdező kommentje:
96 kiló.. napi ötször étkezem
reggel 7 - 1,5 adag nitro pure whey gold
2 tojás
44g zabpehely
10 - 44 g zabpehely
200g csirkemell
13 - 44g zabpehely
200g csirkemell
16 - 44g zabpehely
200g csirkemell
19 - 2,5 nitro pure whey gold
e mellett heti 4 thai box edzés és heti 3 futó edzés az " Első 5 kilóméterem " futó edzésterv szerint
2014. febr. 5. 15:44
3/11 anonim válasza:
Nem csoda.Sehol nincsen zöldség.Ezt a rengeteg szemét zabpelyhet cseréld le zöldségre.
4/11 Frontosa válasza:
Barnarizs mehet ch-nak és kellene zöldség is.
Üdv,
5/11 A kérdező kommentje:
Mint az előző kérdésemben is megtettem.. itt is megteszem.. és a zabpelyhet milyen zöldségre cseréljem? ( utolsó a barnarizst a tömegelők eszik, én pedig szálkásítani akarok )
2014. febr. 6. 19:40
6/11 anonim válasza:
Brokkoli,uborka,paprika,paradicsom,saláta.
7/11 A kérdező kommentje:
és kb. mennyit? mert ugye akkor az összes zabpelyhet kiveszem az étrendemből.. és ugye akkor ami tápérték az csak fehérje lesz és zsírnak 2 kanál lenmagolaj.. és gyakorlatilag teljesen lenullázom a szénhidrátot
2014. febr. 6. 20:23
8/11 A kérdező kommentje:
Illetve ezeket simán naturban? Bár gondolom a brokkolit azt nem, mert lehetetlenség lenne
2014. febr. 6. 20:26
9/11 anonim válasza:
Dehogy nullázod a szénhidrátot.Ott van neked 44g étkezésenként,kiméred szépen,aztán lepárolod.A 10 órai zab meg maradhat.De a kalóriát számold újra,mert zöldségből több lesz,mint 44g.
10/11 A kérdező kommentje:
Csak a 10 órási zab maradjon meg? Illetve, akkor 44g zabpehelyben 28,16g ch van és akkor annyit számoljak ki ezekből a zöldségekből?
2014. febr. 6. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!