3-4 hetes terhesség esetén mennyire kell erősnek lennie a terhességi teszten a második csíknak és milyen tüneteket kell produkálni ennyi idősen?
Figyelt kérdés
Mikor jelentkezhetnek az első tünetek?2014. jan. 21. 23:13
1/4 Rea25 válasza:
Szia nekem olyan erős volt a második csík,hogy majd leugrott róla:) nekem még nincs különös tünetem
2/4 anonim válasza:
A terhességi kor számításánál a menstr. első napját veszik alapul. Bármilyen furán hangzik, a terhesség 2. hete, tulajdionképpen a megtermékenyülés. Tehát a 3. héten még éppen elkezd beágyazódni a megtermékenyült petesejt, a 4. hét pedig a következő menstr. elmaradásának napjával zárul.
Tehát a 3. héten még nincs is csík, sem tünetek. A 4.héten a csík változó erősségű, van akinél éppen, hogy látszódik, van akinél már hasonló a kontrollcsíkkal. Tünetek már korán az elmaradó vérzés várható idje előtti napokban is megjelenhetnek.
3/4 anonim válasza:
A csík általában igen erős ilyenkorra, amúgy nincs olyan, hogy "kell". Mindenkinek mások a tünetei, más intenzitással. Én 2 hétig nem voltam éhes esténként, és ennyi volt az össz tünetem. Van, aki minden reggel kihányja a kávét.
4/4 anonim válasza:
semmi tünetem nem volt, halvány tesztem meg igen. Úgy a 6. hétre lett igazán erős a színe. :) tünetek meg 8. héttől jöttek, addig kb semmi, csak mellfeszülés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!