Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Véleményekre vagyok kiváncsi,...

Véleményekre vagyok kiváncsi, hogy nagy e az esély a terhességre?

Figyelt kérdés

A problémám az lenne hogy két éve vagyok együtt a barátommal.A havi vérzésem eddig mindig napra pontosan megjött, 28 napra.Az utóbbi pár hónapban kezdett kissé rendszertelen lenni, 21-24 napra jött meg.Ebben a honapban már 3napja meg kellett volna jönnie (28napra), de már kezdek aggódni.Ma elvégeztem egy terhességi tesztet ami negatív lett.Az utóbbi egy hónapban igaz sokat stresszeltem, sokat voltam beteg és erős fájdalomcsillapítókat szedtem a lábam miatt. (régebbi műtétfájdalmak miatt orvos javaslatára).

Szerintetek van e okom az aggodalomra, vagy néha előfordul, hogy csúszik pár napot?

Ja és a jelei is jelentkeztek, pattanásos a bőröm, alhasi ill. derékfájdalmaim is vannak, igaz enyhébbek mint menzeszkor.

Véleményeket kérek.Előre is köszönöm!

2014. jan. 20. 21:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia azt nem írtad, hogy védekeztetek-e, ez alapján könnyebb eldönteni, hogy mekkora az esély...:)

A stressztől késhet akár 1 hetet is simán, a gyógyszerek is hatással lehetnek rá. A fájdalmak azt is jelezhetik, hogy nemsokára meg fog jönni. Sztem 2 nap múlva új teszt, ha amúgy van esély a terhességre és ha még mindig semmi, akkor beszélj egy dokival.

2014. jan. 20. 21:55
 2/3 A kérdező kommentje:
megszakítással védekeztünk, igaz tudom ez nem védekezés, de nem élvezett belém.még csak 18vagyok szóval eléggé aggódok és attól is tartok hogy a teszt még nem mutatja ki.:/
2014. jan. 20. 22:02
 3/3 anonim ***** válasza:
A tesztnek kb. 14 nap kell (ha 25-ös érzékenységűt használsz) az aktustól számítva, hogy kimutassa. Ezt vedd figyelembe.
2014. jan. 20. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!