A ciklus vége felé is van esély a teherbeesésre? Bővebben lent.
Legkésőbb vasárnap meg kellett volna jönnie. Beleszámoltam két napos csúszást, mert ennyi előfordult többször is. Csináltam tesztet aznap (délelőtti, de nem reggeli pisiből), ami negatív lett. Kb 1 hete viszonylag erős görcsölgetéseim voltak 2 napig időnként (tehát nem folyamatosan görcsöltem). Gondoltam meg fog jönni, de azóta semmi. Mellfeszülés és hányingerem van. Tudom, a hányinger még korai lenne.
Tehát lehetséges, hogy a menstruáció előtti 6-4. napban megtörtént a beágyazódás? Én úgy számoltam, hogy peteérés után voltunk együtt.
Örülnénk, ha összejönne a baba, szóval reménykedek! :)
NEM a 14. napon a legvalószínűbb. Az csak a 28 napos ciklusra igaz. Ettől eltérőnél: átlagos ciklushossz - 14 nap. Feltételezve, hogy a luteális szakasz 14 napos a kérdezőnél (ugyanis még ebben is van némi ingadozás, bár sokkal kisebb, mint a follikuláris szakasz hosszában).
Kérdező!
Persze, lehetséges, hogy azért nem mutat a teszt, mert ez egy hosszabb ciklus volt és valójában később volt ovulációd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!