Megnéznétek a görbém? Szerintetek mikor volt peteérésem?
Az a baj, hogy változó hosszúságúak a ciklusaim, és emiatt nehéz megállapítani. Véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy szerintetek mikor volt? Van valakinek hasonló görbéje? A visszaesés lehet a hormonok játéka? van esélyem? Köszönöm a segítséget előre is. már lassan másfél éve várunk a babára. Eddig még soha nem ment a hőm 36,6 fölé. most igen:) Remélem jót jelent. Vasárnap csináltam egy tesztet, de negatív lett. Holnap tesztelek megint.
görbém: [link]
elég a nőgyógyász egyenlőre, nekem 1 év után volt 3 vérvételem mikor megvolt, mikor elmúlt és rá 14. napon kiderült hogy nincs peteérés, adtak gyógyszert (clostilbegyt) amit a menzesz 5. napjától kellett a 10. ig szedni és 5 szem után várandós is voltam.
Most 2 éve hogy próbálkozunk volt itthon még gyógyszerem (mert a Fiamnál mindet kiváltottam fél évnyi adag elkezdtem szedni és mire dokihoz mentem egy szép érett tüszőm volt és egy "gagyi" most 7 hetes vagyok :)
Nem kell meddőségibe rohanni a nőgyógyász is sokat tud segíteni ha ügyes és kezel meddőségi problémákat.
Nekem van 3 negatív és 1 pozitív tesztem pozitív csak akkor lett mikor már 1 hetet késett :)
Ha változóak a ciklusaid akkor sztem csak 12.-én volt pé-d.
Akkor meg még nagyon korai volt a teszt!
Ha marad a hőd,akkor van esély rá!
Szerintem csak 12én volt a péd, ami azt jelenti, hogy elvileg 26án kellene megjönnie (az a 14. nap) ezért akkor tesztelj! Addig van remény!
Szurkolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!