Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok a tüneteimről?...

Mit gondoltok a tüneteimről? Terhesség lehet?

Figyelt kérdés
Igyekszem röviden: 13-án volt peteérésem -együtt voltunk. Azóta a hőm szinte folyamatosan 36,7-36,9 között van. Eddig 35,5 és 36,2 között szokott lenni. Bár még csak 7 nap telt el, de nagyon érzékenyek a melleim, és kis szurkálások vannak alhas tájékon. Mit gondoltok? Lehet, hogy csak közelednek a nehéz napok? Vagy esetleg van ott bent valaki? 1 hét múlva tesztelnék, a ciklusom rendszertelen, csak érdekelne, hogy másnak is volt-e ilyen? Köszönöm!!
2014. jan. 20. 21:27
 1/9 anonim ***** válasza:
szia! az mindegy hogy a ciklusod rendszertelen. Ha hőmérőzöl,pontosan tudod mikor volt peteérésed. Viszont azt tudod, hogy mikor lenne a következő mensi? Utána 3-4 nappal érdemes tesztelni. Előbb nem fogja kimutatni. A magas testhő még nem garancia, mindig így van egész a következő menstruációig. Amiket írsz, nem annyira korai tünetek, hogy már most érezd, de nem kizárt. Egyenlőre ne bonts pezsgőt, de nincs kizárva a terhesség :)
2014. jan. 20. 21:37
 2/9 anonim ***** válasza:
A mellfeszülés terhességi tünet, de a szurkálások nem.
2014. jan. 20. 22:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Mindkét terhességemnél szúrkálások voltak 1 héttel ovu után, ez kb. a beágyazódás ideje, úgyhogy bizony lehet terhességi tünet.:)
2014. jan. 21. 15:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem 2,5 éve olyan érzékenyek a melleim, hogy a ciklus második felében általában 1,5 hétig nem tudok hason aludni. Mégsem voltam soha terhes. Úgyhogy nem feltétlen terhességi tünet...
2014. jan. 22. 20:49
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem 16-án volt pém, együtt is voltunk, és én is egy hét múlvára nem várom... (27 naposak a ciklusaim).

Nekem is hasonló tüneteim vannak, a mellem néha már szét akar robbanni (főleg ha melltartót viselek), az alhasam meg esténként furcsán görcsöl és szúrkál. Sajnos mikor az első babámat vártam, hónapokon keresztük ilyen tüneteim voltak, mégsem volt baba... :( Azután egy olyan hónapban jött össze, amikor nem is számítottam rá, ezért nem figyeltem semmilyen jelet.

Most én is reménykedem, még lehet hogy kora terhességi jelek. Hanyadikán fogsz tesztelni?

(A)

2014. jan. 23. 07:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Lányok! Köszönöm a válaszokat! Kedves 5. Válaszoló! Én arra gondoltam, hogy vasárnap/hétfőn tesztelnék. 27-én hétfőn lesz 14 napja, hogy a vélt pé. idején együtt voltunk. A ciklusaim olyannyira rendszertelenek, hogy 26-40 napig bármi lehetséges, de néha 1-1 ki is marad, tehát abszolút nem tudok tartani hozzá :/ Hamarosan minden kiderül ;)
2014. jan. 23. 12:05
 7/9 anonim ***** válasza:

5ös vagyok. Nagyon szorítok Neked hogy pozi legyen!

Majd írj hogy mi volt!

2014. jan. 23. 13:07
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem élem bele magam, mert nem szeretek nagyot csalódni. Már szinte rutinszerűen csinálom a terhességi teszteket, lassan egy éve. De már eljutottam odáig, hogy nem borulok ki, hanem minden új hónapban egy új esélyt látok. Írok majd, és én is szorítok Neked!!
2014. jan. 23. 14:58
 9/9 A kérdező kommentje:
Vasárnap reggel megjött...
2014. jan. 27. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!