Na akkor most mit csináljak? Mi ez?
Figyelt kérdés
Van egy kérdésem amit eggyátalán nem értek pedig a saját szervezetetemmel történik .lassan 5 hónapja szültem, nem volt tejem igy kezdetektől fogva tápszer van . fogamzásgátlót szedek, 4.hónapja, a második adagnál voltak bajok, pecsételő vérzés hó közbe, majd nem jött meg, de a doki nem látott terhességet, aztmondta szedjem tovább , a következő adagnál az utolsó napon a megvonásos időszakban pecsételés szerűen " megjött" de egy mini tampon is " sok" volt, most szedem továdd a 4.havi adagot, és eszméletlen módon kívánós vagyok, kb 50x megyek wcre pedig alig iszok folyadékot, és most ahogy meg nyomtam a mellem pár csepp " tej" jött ki belőlle, ami eddig eggyátalán nem jött. nem émelygek és rosszul sem vagyok pedig a terhességem alatt a 16.hátig naponta 5x hánytam, bízom benne hogy nem terhesség van a dologban, vagy lehet ? eggyátalán ezt a pár csep tejet mivel lehet magyarázni hamár 5 hónapja szültem és eddig egy csepp sem volt. kérlek ha valaki tud nekem tanácsot adni irjon. Előre is köszönöm!!2014. jan. 19. 18:26
1/7 anonim válasza:
megnyugvás képpen ellőnék egy tesztet
2/7 A kérdező kommentje:
de nem lehetséges hogy a fogamzásgátló mellett rossz eredményt mutatna ? mert amikor voltam orvosnál és kérdeztem hogy van e értelme igy tesztelni azt mondta nem igazán, de nem tudom hogy erre értette e vagy arra hogy hát ugyis ott vagyok
2014. jan. 19. 18:30
3/7 anonim válasza:
szerintem nem befolyásolná a teszt eredményét
4/7 anonim válasza:
Tesztelj, nem befolyasolja az eredmenyt. Nem gondolnam, hogy terhes vagy, de nem kizart. Mindenkepp tesztelj! Ird majd meg legyszi!!!
5/7 anonim válasza:
tesztelj, mert én ismerek olyat aki szedte a fogamzásgátlót, pici babája volt, és mire kiderult mi a helyzet már 3 hónapos terhes volt
6/7 A kérdező kommentje:
jaj istenem :( veszek egy tesztet a napokba remélem hogy negativ, én nem vagyok a kis korkülönbség hive :( a pici és nagyon pici :(
2014. jan. 20. 18:56
7/7 A kérdező kommentje:
nincs baba :):)
2014. márc. 1. 12:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!