Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő alatt lehet felszed...

Mennyi idő alatt lehet felszedni + kilókat?

Figyelt kérdés
178 centi és 55 kg vagyok. naponta kb. 6x eszek. ha hetente 3x elmegyek kondiba másfél órát eddzeni akkor mennyi idő alatt tudok izmosabb lenni? ( + hízni)

2014. febr. 4. 18:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha többet eszel mint amit lemozogsz akkor folyamatosan hízol, ha gyúrsz és fehérjedúsan étkezel, akkor 4 hónap múlva már meg fognak dícsérni a környezetedben.
2014. febr. 4. 18:16
 2/2 anonim válasza:
100%

Figyelj, ha minden rendben van, egy 9-10 hónap alatt magadra kaphatsz 17-25 kg-ot, zsírosodástól függően.

Van akinek fele-fele arányban jön.(Pl : 1 hónap - 1kg izom és 1k zsír jön fel)

Van akinek 1 kg izom és 0.5kg Zsír, ez emberfüggő.

Emlékszem, amikor kezdtem 11-12 hónapot tömegeltem, jött zsír is de nem vészesen.

Az első évembe, 65 kg-ról felmentem 82 kg-ra.

Magasságom 173-174 cm.

Emlékszem 1 vagy másfél éve nem látott az unokatestvérem, mivel külföldön él, én nyitottam ajtót mikor érkezett, nem ismert rám, meg is kérdezte, hogy jó helyre érkezett, igaz nagyon kis szakállt növesztettem meg új frizura.

Majd lediétáztam magam 74 kg-ra, majd újból nekifogtam tömegelni, ekkor már a 87-88 kg-ot ütöttem, fönnébb nem is mentem. Majd újból leszálkásítottam, ekkor már 76 kg lettem, halványan kocka hassal.

Remélem eléggé tudtalak motiválni, én is voltam fiatal, én is izmos akartam lenni.

Kox nélkül is lehet szép eredményeket elérni, kitartás és helyes étkezés, kemény edzés mellett.

2014. febr. 4. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!