Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-hetes terhes vagyok, a...

5-hetes terhes vagyok, a súlyom 48 kg. Akármennyire is akarom, nem tudok felszedni kilókat. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
naponta többször is eszem,még akkor is ,ha nem vagyok éhes.elevitet is szedek.volt már így valaki?köszi a válaszokat,nagyon aggódom...
2007. nov. 10. 07:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Öt hetesen terhesen még nem is kell hogy elkezdj hívni majd kb. a 3. hónaptól kezdenek jönni a kilók. Szerintem azért amikor nem vagy éhes felesleges enned a baba úgyis elveszi ami neki kell!
2007. nov. 10. 07:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Egy dolog a nagyon fontos,figyelj oda,h mit akar a szervezeted.A kívánósság ezt jelenti.Ne vigyél be fölösleges anyagokat.Meg ne a mennyiséget hanem a minőséget tartsd szem előtt.

Hidd el,hízni meg majd fogsz.Édesanyám 174centivel és 54kilóval állt neki gyereket szülni(megehetett mindent és nem látszott meg rajta),most azért küzd,h ne menjen nagyon 80fölé.

Én momentán az ötödik héten fogytam is.Amiben még szerencsésebb vagy,tudsz majd vásárolni a babboltokban,mert azokat a ruhákat szerintem pont ilyen vékony kismamákra találták ki.

Sok sikert a kicsihez!

2007. nov. 10. 12:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Öt hetes terhesen még én sem híztam. Én a 7 hónapban kezdtem el hízni pedig nem is zabáltam. 15 kilót híztam a végére, ami le is ment a szülés után. Ne egyél sokat, mert később visszaüt és a babát nem befolyásolja , hogy te hány kiló vagy. Ami neki kell elveszi tőled. Barátnőm anyukája egy kilót fogyott mire a szülésig elért.

2007. nov. 11. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!