Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az általános testsúlyomhoz...

Az általános testsúlyomhoz képest most +10 kg-mal kezdem a terhességet. Mire számíthatok, mennyit fogok még felszedni?

Figyelt kérdés

Évekig 50-55 kg voltam, de 1,5 éve hogy abbahagytam a gyógyszert felugott 10 kg. :(

Most 5 hetes vagyok, kíváncsi lennék szerintetek kb. mennyit fogok ehhez felszedni? :(

Mondjuk szeretnék majd tornázni mihelyt megbeszéltem az orvossal.

Köszönöm a válaszokat.

2008. jún. 11. 12:42
 1/1 anonim ***** válasza:
hát igazából ez nagyon nagyon változó. nem lehet előre megmondani. Attól függ mennyire leszel hányós, attól is hogy milyen vitamin vagy mit eszel, adottságtól is. Nem lehet előre megmondani. Ha hizékony leszel szerintem ebben az állapotban a torna se sokat fog segiteni. Fogyni nem fogsz tőle az biztos. A terhes hizás teljesen másról szól mint ha simán meghiznál. Arra figyelj hogy ne egyél kettő helyett, és inkább minőségi egészséges ételeket egyél. Sose egyél durranásig, inkább többször de olyan sokat. Ha gondolod nézegess ilyen dietetikus oldalakat, rengeteg kimama étrendjük van. Havonta egy kiló hizás normális, az utlosó pár hónapban egy picit több mert ugye akkor sok a viz és a baba súlya is nyom már. Összesen 10-13 kg, a normális hizás a terhesség végére, ami szülés után és szoptatásnál hipp hopp le is megy.
2008. jún. 11. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!