Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen praktikát vet be hogy a fogamzásgátlótól ne kezdjen el plusz kilókat felszedni?
Figyelt kérdés
Én a Volina nevű fogamzásgátlót szedem!2012. máj. 2. 16:50
1/7 anonim válasza:
Mozogjál b@szdmeg! Emeld fel a valagad a net elől. :-D
3/7 anonim válasza:
engem nem hízlal, lehet váltani kéne. én yasminelle-t szedek, semmi mellékhatást nem vettem észre
4/7 A kérdező kommentje:
Rubint Réka 20 perc önmagadért ??
2012. máj. 2. 16:55
5/7 anonim válasza:
A kérdés, hogy hajlamos vagy e a hízásra. Ha igen, akkor mozogj (Rubint Rékát utálom így rá nem tenném :) ), egyél kevesebbet, diétázz.
Ha nem vagy rá hajlamos, nem fogsz hízni tőle! Én évek óta szedem, 56 kg voltam mikor elkezdtem szedni, most 50 körül mozgok, de nem a gyógyszer miatt, hanem a sok idegeskedéstől.
Én Yadinet szedek.
6/7 anonim válasza:
Keveset eszek és napi 2-szer edzek. Eddig tabi mellett is csak fogytam. Úgyhogy tényleg nem a tabi hizlal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!