Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Eldöntöttem hogy itt az ideje...

Eldöntöttem hogy itt az ideje kicsit formába lendülni? Többi lent

Figyelt kérdés
Az a kérdésem hogy ugye elakarok kezdeni edzeni de normálisan étrend stb na most ebből az "anyagból" kezdenék el edzeni ( [link] ) régen edzettem félévet de az már régen volt lényegében előröl kell kezdenem mindent de nem baj és az álom cél az ez lenne : [link] nagyjából ... nos kérdésem h ez kb mennyi időt venne igénybe ? 1 év ? és hogy ha több mint 1 év milyen kiegészítőket ajánlanátok ( célom inkább a megjelenés nem feltétlen az erő )

2014. febr. 3. 21:59
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja igen és 193-4 cm vagyok és 86-87 kg
2014. febr. 3. 22:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez nem nagy forma.

Alkatfüggő de 1-2 év alatt bőven elérhető.

Szerintem kérj segítséget egyszemélyi edzőtőll,minden teremben van..

2014. febr. 3. 22:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudom h nem nagy forma sőt.. csak ebből kell kiindulnom.. :D és erre kérdeztem h mennyi idő lehet elérni azt amit szeretnék vagy megközelíteni :D
2014. febr. 3. 22:52
 4/6 anonim ***** válasza:
A célra írtam hogy nem nagy forma:D
2014. febr. 3. 22:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Kajával és kiegészitőkkel, egy jó év alatt nem elképzelhetetlen. Kiegészitőként én volumass35, 100%wheyprot, ajánlok, esetleg késöbbiekben kreatin. Na meg persze a vitaminok.
2014. febr. 3. 23:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Ja a célra írtad nem baj nekem ez a tökéletes nem akarok vmi hatalmas állat lenni :D nekem ez meg mondjuk ilyen Ryan Raynolds szint a tökéletes :) / utolsó válaszoló : köszönöm és esetleg van még vmi amit ajánlanál ezek mellé ?
2014. febr. 4. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!